Ne nuoga, su bikiniu


2005-07-16
Darius SĖLENIS
Ne nuoga, su bikiniu

“Iš pradžių susinervinau, nes ėjau ne į tą konkursą... Maniau, dukra pašoks, ir viskas, bet kai pasakė, kad vyks bikinių konkursas... Na, žinote, mamos... - dabar juokėsi Kauno naktinio klubo “Zepelinus” kasmetinio “Mis bikinis” konkurso laimėtojos Indrės mama Neringa Kavaliauskienė. - Bet ji nebuvo vien tik su bikiniu! Ir su džinsais, ir su treniruočių drabužiais, ir net prisidengusi skara! Vėliau nusiraminau - tai buvo estetiškas renginys, o daugelio metų šokių treniruotės jai padėjo nugalėti”.

Šešios merginos, plaukus pasipuošusios Svarovskio kristaliukais, į sceną kopė nekart: demonstravo bikinių, vasariškų drabužių kolekcijas ir daug šoko. Žiūrovai iškart išskyrė ir didele persvara “Mis bikinis” titulą dovanojo septyniolikmetei, buvusiai pramoginių šokių šokėjai Indrei Kavaliauskaitei.

“Aha, mama labai bijojo, - šypsojosi Indrė. - Aš ėjau tik pašokti, bet paskutinę dieną sužinojau, kad teks pakeisti vieną dalyvę. Bet nebuvome apsinuoginusios. Nieko keisto nebuvo... Šokau, nes esu išprotėjusi dėl šokio...”

Šokti nuogai? “Ne, ne, nuoga tikrai atsisakyčiau”, - paprieštaravo “Mis bikini” nugalėtoja.

Septyniolikmetė “Mis bikinis” laimėjo čekius į akinių saloną, kirpyklą, kelionę. Indrė, matyt, pasirinks vykti su drauge į Jūrmalos vandens pramogų parką.

Kiek I.Kavaliauskaitė namie turi bikinių? “Nedaug... Gal tris, gal keturis? Mėgstamiausias - languotas, firmos... - Indrė per telefoną sako paraidžiui: - “Bur...bar...ry...” Na, taip, jūs atspėjote, dabar aš juo vilkiu ir esu paplūdimyje...”