Kaunietė buvo abejinga Madrido ”Real” žvaigždėms


2005-12-03
Darius SĖLENIS
Kaunietė buvo abejinga Madrido ”Real” žvaigždėms

Neseniai iš Ispanijos sostinės grįžusi “Saulės” gimnazijos moksleivė Vita Šilkaitytė buvo sužavėta savo pirmąja tolimesne kelione į užsienį.

“Madridas - nuostabus! - neslėpė susižavėjimo 179 cm ūgio žaliaakė šešiolikmetė “Modilinos” manekenė, dalyvavusi konkurse “Model of The Models”. - Labai patiko miestas, muziejai”.

Renginio, kurį laimėjo juodaodė Dramblio Kaulo atstovė Sintija, dalyvės susitiko su daugybe garbingų svečių, taip pat iš Holivudo atvykusiu Merlin Monro fotografu, milijardieriumi, devyniasdešimtmečiu Čarliu Ši. Energingas senelis nešiojosi “muilinę” ir pats mielai rikiavo fotografuoti merginas.

Kelioms dešimtims merginų, ypač jų agentūrų bosams, didelį įspūdį paliko ir apsilankymas “Santiago Bernabeu” stadione. Tuo metu stadione treniravosi vienas garsiausių pasaulio futbolo klubų - Madrido “Real”. Fotografuoti “Real” žvaigždes, kurios šypsojosi ir mojavo jas stebėjusioms merginoms, buvo draudžiama. Tiesa, merginos pozavo stadione.

“Futbolo aš nemėgstu, nė vieno iš “Real” futbolininkų nepažįstu, todėl jiems buvau abejinga, - neslėpė kaunietė. - Stebėjau jų treniruotę, bet didesnį įspūdį man paliko fantastiškas stadionas”.