Dingusio ligonio likimas neaiškus


2005-04-09
Dingusio ligonio likimas neaiškus

Vakar buvo jau trečia para, kai nieko nežinoma apie dvidešimt ketverių metų Arūno Vyšniausko, pabėgusio iš Žiegždrių psichiatrijos ligoninės, likimą.

Paskutiniai jį matę šios ligoninės slaugai dar bandė bėglį vytis, tačiau nepavijo. Pastarųjų teigimu, jis nubėgo Kauno marių link.

Nors dingusiojo ieškantys pareigūnai neatmeta galimo nelaimingo atsitikimo versijos, kad jis galėjo nuskęsti Kauno mariose nemanoma: jas tebedengia ledas.

A.Vyšniauskas pabėgo iš ligoninės balandžio 5-osios vidurdienį. Išėjo pasivaikščioti į kiemą ir nebegrįžo pietums.

Išvakarėse jį aplankė mama. Pastaroji pareigūnams teigė jokių ženklų, kad sūnus ketina pabėgti, nepastebėjusi. Tai buvo jau ketvirtas kartas, kai jis gydytas Žiegždrių ligoninėje. Šį kartą iš savo namų Kazlų Rūdoje į Žiegždrius atvežtas kovo pradžioje. Jokių suvaržymų vaikščioti po ligoninės teritoriją A.Vyšniauskui netaikyta. Jo negalavimo specifikai tai buvo nebūtina.

Be žinios dingęs A.Vyšniauskas - aukšto (apie 186 cm) ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, trumpai apkirptas tamsiaplaukis. Iš ligoninės jis pabėgo, vilkėdamas pižamines kelnes, dėvėdamas sportinio kostiumo švarkelį.

Galinčius padėti ieškant bėglio (mačiusius jį po pabėgimo, žinančius, kur jis galėtų būti, arba kas jam galėjo atsitikti) prašom skambinti šiais Kauno rajono policijos telefonais: 30 39 57 arba 30 39 51. Pastarasis telefonas - budėtojų dalies: skambinti bet kuriuo paros metu.

KD inf.