Autoavarijoje žuvo futbolininkas A.Šlekys


2003-07-28
Autoavarijoje žuvo futbolininkas A.Šlekys

Kauno rajone įvykusioje autoavarijoje vakar žuvo daugkartinio Lietuvos futbolo čempiono Kauno FBK “Kaunas” puolėjas Audrius Šlekys.

Nelaimė įvyko sekmadienį, apie 9 val. 20 min. 28-erių metų futbolininkas Žiegždrių kaime posūkyje nesuvaldė automobilio ir nuvažiavęs nuo kelio apie 10 metrų trenkėsi į gelžbetoninį šulinio dangtį. Po smūgio galingas 1993 metų automobilis BMW 530 išlėkė į orą ir nuskriejo dar kelias dešimtis metrų per vandenvalos rezervuarus. Vienintelis automobilyje buvęs A.Šlekys žuvo vietoje.

Kauno rajono policijos komisariato budintysis Vitalijus Kepežinskas teigė, jog spėjama, kad automobilis važiavo apie 150 km/h greičiu.

A.Šlekys pastaruoju metu gydėsi kojos piršto traumą, patirtą prieš mėnesį. “Kauno” puolėjas buvo rezultatyviausias praėjusių metų A lygos čempionato žaidėjas (19 įvarčių). Šiemet šalies pirmenybėse jis buvo pelnęs 5 įvarčius. Paskutinį įvartį kaunietis pelnė gegužės 3 dieną per rungtynes su Marijampolės “Sūduva”.

Su “Kauno” ekipa Lietuvos pirmenybes A.Šlekys laimėjo tris, o su Kauno “Inkaru” - du kartus.

“Audrius buvo vienas komandos lyderių. Jis mokėjo uždegti kolektyvą kovai, buvo geranoriškas, nuoširdus. Skaudus įvykis mus labai sukrėtė”, - sakė vakar “Kauno dienai” FBK “Kaunas” klubo direktorius Romualdas Kontrimas.

ELTA, KD inf.