Akcija "Susitikimo vieta"


2007-03-02
Akcija

Sveiki, “akcininkai”. Pasaulio rinkose pradėjo smukti akcijų indeksai. Tačiau mūsų skyrelio “akcijos” vertė tokia pat jau keliolika metų. Ir vis dar nemokama. Rašykite, skaitykite ir ieškokite vienas kito. O dar geriau - išdrįskite užkalbinti patikusį žmogų, nepraraskite jo. Iki.

Darius

*  “Sveikas, Mariau. Tave pamačiau praėjusį penktadienį klube “Zepelinus”. Tu aukštas, tamsiaplaukis vyras, vilkėjai mėlynu plėšytu megztiniu, mūvėjai melsvais džinsais. Buvai su draugu, kuris vilkėjo šviesiais drabužiais. Tą naktį vyko itin atviras erotinis šou iš Olandijos. Stovėjau netoliese, girdėjau, kaip jus aptarinėjote pikantiškus šou vaizdus bei dalyves. Vienu metu susitiko mūsų žvilgsniai. Nuo tos akimirkos jutau, kad kartkartėmis pažvelgdavai į mane. Jūs stovėjote netoli scenos, prie kolonos. Šou pasibaigus dar kartą susitiko mūsų žvilgsniai. Tu šyptelėjai. Vėliau dar kartą tave su draugu mačiau prie baro. Jei pameni ilgakoję šviesiaplaukę merginą, kuri vilkėjo raudonais marškinėliais, mūvėjo juodais džinsais ir norėtum ją pakviesti puodeliui juodos arbatos, paskambink Dariui. Redakcijoje palieku savo telefono numerį ir elektroninio pašto adresą”.

*  “Sveikas, nepažįstamasis. Tave pamačiau pirmadienį, apie 13 valandą, Kauno autobusų stotyje. Stovėjai netoli stiklinės kavinės - pavadinimo nepamenu. Tu tamsiaplaukis, vidutinio ūgio, vilkėjai juodu puspalčiu, mūvėjai tamsiomis kelnėmis, ant peties turėjai rankinę. Aš išlipau iš autobuso, atvažiavusio iš Palangos. Esu tamsiaplaukė mergina, tuomet vilkėjau ilgą rudą paltą, turėjau juodą rankinę. Mūsų žvilgsniai susitiko. Trumpam įėjau į barą. Kai po kelių minučių grįžau, vėl pastebėjau tavo žvilgsnį. Šyptelėjome vienas kitam. Tą akimirką pasirodė, tarsi prieisi prie manęs. Stabtelėjau, bet į išvykimo aikštelę atvažiavo autobusas: tu sutrikai ir nuėjai prie autobuso. Jei būni Kaune, skaitai “akciją”, pameni mane ir norėtum susipažinti, paskambink į “Kauno dieną”.

*  “Labas, Nemuk. Labai Tavęs pasiilgau. Kada atvažiuosi su tiramisu? Praėjusį savaitgalį lankiausi pas Rūtą Vilniuje. Tave apkalbėjome. Ilgai juokėmės prisiminusios kelionę į Kaukazą. Pameni Sardeliją? Aha, pameni. Jau dabar matau Tavo gražią šypseną ir žalias akis. Siunčiu tau didelį ir šiltą bučinuką. Laukiu. Eva Ti.”

*  “Tave pamačiau praėjusį šeštadienį, apie 12 valandą, 11-ojo maršruto mikroautobuse, kuris važiavo į Šilainius. Tu įlipai prie Klinikų. Aš sėdėjau gale, bet mūsų akys iškart susitiko. Atsisėdai netoli manęs. Vilkėjai juodu puspalčiu, turėjai kelioninį krepšį. Sėdėdamas porą kartų žvilgtelėjai į mane. Pervažiavus tiltą išlipai. Prieš išlipdamas dar kartą žvilgtelėjai į mane ir mirktelėjai akį. Jei pameni šviesiaplaukę merginą, vilkėjusią kailinukais, ir norėtum ją pakviesti arbatos arba karšto vyno, paskambink į “Kauno dieną”. Redakcijoje palieku savo telefono numerį. L.”

Laiškelius į akciją “Susitikimo vieta” galima ne tik siųsti adresu: Vytauto pr. 27 ar atnešti į “Kauno dienos” redakciją, 2 aukštą, 201 kabinetą, bet ir siųsti elektroniniu paštu: d.selenis@kaunodiena.lt