Akcija "Susitikimo vieta"


2003-09-19
Akcija

Mes laimėjome! Nors praėjo beveik savaitė, tačiau dar galime pasidžiaugti Lietuvos krepšininkų pergale. Prieš savaitę bijojau “prikarksėti”, tad dabar jau drąsiai galiu išlieti emocijas ir visus pasveikinti viešai. Beje, pergalę, be abejonės, šventė ir akcijos skaitytojai, nes šią rudens savaitę gavome neįprastai mažai laiškų.

Ir dar. Po poros savaičių su jumis trumpam atsisveikinsiu, nes pagaliau ir aš sulaukiau atostogų. Laiškus elektroniniu paštu jau dabar galite siųsti Jurgitai. Iki.

Darius

* “Pamačiau tave rugsėjo 15 dieną Europos krepšinio čempionų sutiktuvėse Santakoje. Tu esi vaikinas, Pirmo pulko kareivis. Mes stovėjome kairėje scenos pusėje. Iš pradžių stovėjau greta tavęs, o vėliau prieš tave. Mūsų žvilgsniai susitiko, tu man mirktelėjai akį, po to trumpai pakalbėjome. Esi aukštas, trumpai apsikirpęs tamsiaplaukis vaikinukas. Aš vilkėjau raudonos spalvos palaidinuke ir mūvėjau šviesiomis kelnėmis. Jei mane pameni, parašyk. Dariui palieku savo mobiliojo ryšio telefoną”.

* “Pamačiau tave rugsėjo 16 dieną Vilniuje, “Akropolyje”, vaizdo kasečių ir muzikos salone. Rinkaisi muzikos diskus. Pamatęs mane išsinuomojusią vaizdo kasetes mirktelėjai akį ir nusišypsojai. Atsakiau tuo pačiu. “Su pergale, mes parklupdėme Europą!” tarei ir atsiprašęs prisipažinai, kad dar neatsigavai po kelių dienų šventimo. Beje, esi kaunietis, tačiau krepšinį žiūrėjai ir pergalę šventei Vilniuje pas savo draugus.

Esi juodaplaukis, mūvėjai plačiais baltais džinsais, vilkėjai juodais marškiniais bei balta striuke. Tomas - paminėjai savo vardą ir už tave aukštesnei šviesiaplaukei palikai telefono numerį. Deja, taip įvyko, kad aš pamečiau tą lapelį. Jei dar norėtum susitikti ir pakalbėti, tiesa, nebūtinai apie pergalę, paskambink Dariui. Jis duos mano telefono numerį.”

* “Brangioji, tavo bučiniai saldūs, bet pergalė Europos čempionate - saldesnė. Vis dėlto jos sulaukėme po 64 metų, o mes bučiuojamės kasdien. Bet tave myliu vis labiau ir labiau. Zulanderis”.

* “Mano Mažasis Zuikiuk! Mes jau peržengėme 10 mėnesių slenkstį. Manau, kad tai - nemažai. Kuo toliau, tuo man sunkiau užmigti naktimis, nes prieš miegą negirdžiu Tavo švelnių žodžių, nejaučiu Tavo rankų šilumos, Tavo lūpų skonio... Man skaudu, kad mes turime mažai laiko pabūti kartu, todėl Tu dažnai matai mano ašaras. Jausmai, meilė užvaldė mūsų širdis ir mums kaskart vis sunkiau būti vienam be kito. Myliu Tave! Mylėdama ir bučiuodama sveikinu Tave su 10 mėnesiukų draugyste! Tavo Aukselis. P.S. Pameni, kalbėjau apie staigmeną? Tikiuosi, kad ji pavyko!”

Laiškelius į akciją “Susitikimo vieta” galima ne tik siųsti adresu: Vytauto pr. 27 ar atnešti į “Kauno dienos” redakciją, 2 aukštą, 202 kabinetą, bet ir siųsti elektroniniu paštu: j.murauskaite@kaunodiena.lt