Akcija "Susitikimo vieta"


2003-08-22
Akcija

Sveiki gyvi! Susitinkame po priverstinės pertraukos: kaip pamenate, praėjusią savaitę šventėme Žolinę, todėl laikraščiai neišvydo dienos šviesos. Ilsėjosi ir jūsų laiškeliai. Tad dabar nekankinsiu ilga įžanga, nes neabejoju, kad jums labiau rūpi šiek tiek pavėluotai spausdinami laiškai.

Iki! Darius

* “Labutis, Undine Sigute. “Žvejojimo” sezonas jau baigėsi. Tikiuosi, kad jis tau buvo turtingas. Būtinai mėgaukis šios vasaros prisiminimais, nes visa tai daugiau niekada nepasikartos. Be galo pasiilgusi Undinė N.”

* “Rašau iš Eigulių į Panemunę, Gailutės gatvę. Čia - Jurgita. Tai va, tėveli, gyveni tik vieną kartą, o meilė viską atleidžia ir nugali! Aš už laisvės sąjungą ir nepriklausomybę! Mylėk, tikėk, nes viltis dar suteikia gyvenimui prasmę.”

* “Seniai galvojau parašyti į “akciją”, bet vis atidėdavau: neleido principai, atrodė “ne lygis” rašyti į laikraštį ir ieškot pažinčių, nors ši skiltis paįvairina gyvenimą, paskaitau ir linksmiau pasidaro - istorijos skamba tarsi detektyvas... Ieškau vaikino, pati nedrįstu su juo pakalbėti, tad tikiuosi jis skaito “Kauno dieną”... Ramūnai, ar tu tikrai dėl ko nors pyksti, ar šiaip nebepasirodai? Keista, bet pasiilgau tavęs. Jei tuomet būtum tiesiai paklausęs, manau, mums būtų pasisekę! Jei dar tau patinku, paskambink arba parašyk. Manau, šią vasarą tikrai turėjau suprasti, kad man esi brangus. Pačiai keista, kad taip rašau, bet jei suteiksi galimybę, pasakysiu tau. Žinau, kad traukinys ne visų laukia, bet tikiuosi, kad aš į jį nepavėlavau. Mano telefono numerį žinai. Labai laukiu! Kristė.”

* “Tūkstantis dienelių, prabėgusių nuo mūsų pažinties, šimtai nuotraukų, primenančių akimirkas, praleistas drauge. Tai vien skaičiai mudviejų vienas kito pažinimo kelyje. Visa kita slypi mūsų jausmuose, širdyje, mintyse. Mano Stirniuk, sveikinu Tave ir save šio mistinio jubiliejaus proga ir tariu: “Bliamba, juk aš Tave myliu!” Tavo Meškėnas.”

* “Rugpjūčio 19, apie 13 val., vaikščiojant Urmo baze kelis kartus susitiko mano ir simpatiško vaikinuko žvilgsniai. Visą laiką kiekviename bazės skyriuje sutikdavau tave. Esi šviesiaplaukis, vilkėjai raudonos spalvos sportiniais marškinėliais bei šortais, ant kaklo kabėjo mobiliojo ryšio telefonas. Kaskart mudviem prasilenkiant, nusišypsodavome. Kartą paklausiau, ar ką nors išsirinkai, tačiau atsakei neigiamai. Paskui dar kartą tave bandžiau ieškoti, tačiau jau neradau. Norėčiau tave sutikti ir pabendrauti, nes man labai patiko tavo šypsena. Aš - mergina trumpais, tamsiais plaukais, tąkart vilkėjau tamsiomis kelnėmis ir balta palaidine. Jei perskaitysi, atpažinsi save ir norėsi susipažinti parašyk man. Koordinatės - pas Darių”.

* “Sukūriau Tave? Juk tokia esi. Tu - Angelas: žengi vandens paviršiumi neskęsdama, eini pro saulę nepalikdama net šešėlio. Tokia širdis tik žemėj gali plakti. Bet aš, lyg vedamas žvaigždės, radau Tave, tą rudenį vėlyvą ir išdidų... Tą rudenį vėlyvą žengiau aš žingsnį pirmutinį. Po to iš lėto, palengva, žengiau ratu aplink Tave. Tas ratas vis mažėjo ir mažėjo, kol virto taškeliu su manimi. Myliu tave, kaip nieko dar nesu mylėjęs. Šis jausmas iš tikrųjų nuostabus. Jaučiu ir noriu, kad šiandien bent mintimis mes būtume kartu!”

Laiškelius į akciją “Susitikimo vieta” galima ne tik siųsti adresu: Vytauto pr. 27 ar atnešti į “Kauno dienos” redakciją, 2 aukštą, 204 kabinetą, bet ir siųsti elektroniniu paštu: d.selenis@kaunodiena.lt