Policininkai kviečia vaikus kartu praleisti laisvalaikį


2009-04-23
kaunodiena.lt
Policininkai kviečia vaikus kartu praleisti laisvalaikį

Ketvirtadienį, 15 val. Kauno miesto Centro policijos komisariato Aleksoto policijos nuovados pareigūnai klube „Amerika pirtyje“ kviečia į renginį „Policija ir vaikai“.

Pasak vienos iš renginio organizatorių Aleksoto PN specialistės Dainos Siautelienės, tikimasi, kad susitikimas su policijos pareigūnais ir prasmingas laisvalaikio leidimas formuos vaikams tinkamas moralines vertybes, skatins vaikus mažiau laiko leisti gatvėse, o daugiau užsiimti naudinga sau ir kitiems veikla.

Renginyje dalyvaus apie 200 Centro PK prižiūrimoje teritorijoje esančių vidurinių mokyklų, gimnazijų, socialiai remtinų, asocialių šeimų ir rizikos grupės (5-7 klasių) moksleivių kartu su pedagogais.

Apie tris valandas vyksiančio renginio metu moksleiviai pieš plakatą tema „Policija ir vaikai“, kurį turės pristatyti komisijai; bus renkamos gražiausios šokių dešimtuko „Šok kaip moki“ šokėjų poros ir šokiai; moksleiviai kurs ketureilius su žodžiais „policija“, „vaikai“. Nugalėtojai bus apdovanoti vertingais prizais, vaikai bus vaišinami.

Renginio metu vaikams koncertuos atlikėjai Vesta ir Airis, šoks Vaikų ir moksleivių laisvalaikio rūmų šokių studijos „Vėtra“ bei „Santakos“ sportinių šokių studijos šokėjai, pokštaus fokusininkas „Cole“, M.Romerio universiteto Viešojo saugumo fakulteto studentai pademonstruos kovinės savigynos programą, savo sugebėjimus parodys Viešojo saugumo tarnybos Kauno dalinio kinologų būrys.