„Plaza” kviečia į interjero pamoką „Spalva interjere“


2009-04-25
kaunodiena.lt
„Plaza” kviečia į interjero pamoką „Spalva interjere“

Šeštadienį, balandžio 25 d., 13 val., baldų centras „Plaza“ ir renginio partneris „Senamiesčio klubo“ Interjero mokykla kauniečius kviečia į nemokamą interjero pamokėlę - „Spalva interjere“.

Savaitgalio popietę kauniečiai, susirinkę į interjero pamokėlę, turės galimybę pasisemti patirties ir išgirsti interjero specialistų nuomonių  apie vieną iš svarbiausių interjero detalių - spalvą bei jos reikšmę ir vaidmenį namų interjero kūrime.

„Spalva - labai aktyvi, plati, ir beveik neišvengiama interjero kompozicijos priemonė. Ji daro poveikį erdvės optiniam, estetiniam, emociniam suvokimui ir funkcionaliam pritaikymui. Žmonėms, susirinkusiems į interjero pamokėlę stengsimės papasakoti ir parodyti pavyzdžių, kaip spalvos pagalba galima formuoti erdvę, jos vizualius parametrus, išryškinti akcentus, kurti bendrą interjero nuotaiką, atrasti sau artimus spalvinius derinius ir taikyti juos praktikoje. 

Taip pat, supažindinsime su spalvų teorijos pagrindais ir apžvelgsime, kokius rezultatus duoda jų taikymas kuriant interjerą“, - sakė pamokėlę vesiantas „Senamiesčio klubo“ Interjero mokyklos dėstytojas, architektas Rimantas Giedraitis.

Nemokamų interjero pamokėlių ciklą rengti kauniečiams baldų centras „Plaza“ pradėjo dar praėjusių metų pabaigoje. Pamokėles skaito renginio partnerio - „Senamiesčio klubo“ Interjero mokyklos specialistai. Visų pamokėlių temos yra atskiros, nesusijusios tarpusavyje. Pamokėlės organizuojamos neoficialioje baldų centro patalpose sukuriamoje laikinoje auditorijoje.

Renginys nemokamas. Išankstinė registracija į interjero pamoką nebūtina.