Paros įvykiai: gatvėse partrenktos trys mažametės pėsčiosios


2010-05-10
Ingrida Žirlienė
Paros įvykiai: gatvėse partrenktos trys mažametės pėsčiosios

Sekmadienio vakarą į Kauno medicinos universiteto klinikas dėl šautinės žaizdos kaklo srityje atvežtas 30-metis vyras.

Policijos duomenimis, sužalotasis buvo atvežtas iš Rimvydo gatvės. Sužalojimo aplinkybės neaiškios, tačiau, pirminiais duomenimis, vyras galėjo susižaloti pats neatsargiai elgdamasis su dujiniu pistoletu.

Sekmadienio rytą, apie 9.35 val., Raudondvario plente ties 147 namu iš viešojo transporto stotelės pradėjo važiuoti troleibusas „Škoda 14 TR“. Jo vairuotojas neįsitikino, kad bus saugu, ir durimis prispaudė ir sužalojo beišlipančią garbaus amžiaus kaunietę.

Sekmadienio vidurdienį A.Baranausko gatvėje sužalotos dvi 5-erių ir 10-ies metų mergaitės. Gatve važiavęs automobilis „Opel Omega“ nereguliuojamoje sankryžoje su Studentų gatve partrenkė ir sužalojo perėja einančias dvi mažametes mergaites.

Panemunėje, Vaidoto gatve važiavęs automobilis „VW Passat“  patrenkė ir sužalojo pėsčiųjų perėja einančią 9-erių metų mergaitę.

K.Baršausko gatvėje sekmadienio vakarą, apie 19.10 val., „Mercedes Benz“ automobilis nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje partrenkė ir sužalojo per perėją važiuojantį dviratininką.