Naujovė padės būsimiems jaunavedžiams


2008-08-07
kaunodiena.lt
Naujovė padės būsimiems jaunavedžiams

Kauno miesto savivaldybės internetinėje svetainėje atsirado dar viena naujovė, padėsianti ketinantiems susituokti žmonėms. Kauno civilinės metrikacijos biuras sudarė Civilinės santuokos registracijos peržvalgą, kurioje yra fiksuojamos visos dienos ir valandos, kuriomis registruojamos santuokos Rotušėje. Čia taip pat nurodomas laisvas ir užimtas laikas.

„Tai puiki galimybė visiems gyventojams internetu pasitikrinti ar dar yra laisvo laiko jų numatytą dieną įregistruoti santuokai. Biuro darbuotojos, priėmusios būsimų jaunavedžių prašymus tuoktis konkrečią dieną ir valandą, atnaujina duomenis lentelėje. Taigi pageidaujantys iš karto mato operatyviai atnaujintą informaciją", - sakė Civilinės metrikacijos biuro vedėjo pavaduotojas Gediminas Lukoševičius.

Duomenys apie laisvą ir užimtą laiką yra pateikti iki 2009 metų rugsėjo. Civilinės santuokos registracijos peržvalgą galima rasti internete adresu http://www.kaunas.lt/santuokos/arba savivaldybės interneto tinklalapio www.kaunas.lt skiltyje „Gyventojams" - „Civilinės metrikacijos biuro paslaugos".