KTU studentų šventė vyks „Gatvės ritmu“


2009-04-21
kaunodiena.lt
KTU studentų šventė vyks „Gatvės ritmu“

Kauno technologijos universiteto (KTU) Statybos ir architektūros fakulteto studentų atstovybė (FSA) antradienį, 10 val. kviečia atvykti prie Statybos ir architektūros fakulteto (Studentų g. 48), kur vyks renginys „Gatvės ritmu“.

Vienintelį kartą per metus Studentų gatvė laikinai taps menininkų darbo vieta. Savo sugebėjimus rodys jaunieji grafitų meistrai, jau patyrę, ir dar neatskleisti talentai.

KTU studentams ir Kauno miesto gyventojams organizatoriai suteikia nepakartojamą galimybę išvysti kaip „gimsta“ grafitai. Netradicinę nuotaiką gatvėje padės sukurti Dj Name grojama muzika. Žiūrovai galės rinkti jiems labiausiai patikusį darbą, taip pat visų laukia žaidimai bei dovanos.

Renginio „Gatvės ritmu“ tikslas - atskleisti žmonėms kitą grafitų pusę, taip pat norima parodyti, kad tai – gatvės menas, kuris prižiūrimas gali papuošti ne vieną apleistą pastatą ar gatvės sieną. Kiekvienas galės pamatyti, kad savo piešiniais grafitų menininkai gali sukelti ne tik pasibaisėjimą, bet ir šypseną, šilumą ar džiaugsmą.

FSA nariai tikisi sudominti studentus šiuo menu, skatinti jaunimą kurti, bei surengti šiltą ir spalvingą popietę KTU studentams.