Konkursas „Dekalogas. 10 prisakymų bibliotekininkui“


2009-04-07
kaunodiena.lt
Konkursas „Dekalogas. 10 prisakymų bibliotekininkui“

Ką Jūs norėtumėte pasakyti bibliotekininkui? Gal pabarti? Gal pasiginčyti? Įsakyti ar paliepti? Jei atsakėte teigiamai, Kauno apskrities viešosios bibliotekos skelbiamas konkursas „Dekalogas. 10 prisakymų bibliotekininkui“ - būtent tai, ko ieškote.

Kviečiame rašyti prisakymus bibliotekininkui. Svarbiausia sąlyga - prisakymų turi būti dešimt. Dalyvauti konkurse gali visi - nepriklausomai nuo amžiaus, išsilavinimo ar profesijos. Paliepimai gali būti susiję ne tik su aptarnavimo kokybe, bet ir su bibliotekininko įvaizdžiu, elgsena bei viskuo, kas atrodo reikšminga ar būtina šios profesijos atstovui.

Geriausių prisakymų autoriai bus apdovanoti „Respublikos leidinių grupės“ įsteigtais prizais - „Maestro Olialia“ nuolaidų kortelėmis ir Lietuvos kariuomenės Karinių oro pajėgų suvenyrais. Nugalėtojus atrinks vertinimo komisija, jų sąrašas bus paskelbtas balandžio 27 d. bibliotekos tinklalapyje www.kvb.lt. Apdovanojimai bus įteikti baigiamajame renginyje.

Dešimt geriausių paliepimų sudarys prisakymų bibliotekininkui rinkinį - Dekalogą. Jis bus įrėmintas ir viešai paskelbtas, taip pat publikuojamas bibliotekos interneto svetainėje ir tinklaraštyje. Konkursas yra Nacionalinės Lietuvos bibliotekų savaitės ir visuotinės kampanijos „Veiksmo savaitė 2009“ dalis.

Būkite šmaikštūs, kūrybingi, originalūs ir prisidėkite prie bibliotekininko profesijos puoselėjimo.

Jūsų dešimties prisakymų bibliotekininkui laukiame iki balandžio 26 d.

Prisakymus su nuoroda Konkursui Dekalogas siųskite:

el. paštu e.urbonaviciene@kvb.lt

arba paštu

Kauno apskrities viešoji biblioteka

Radastų g. 2, LT-44164 Kaunas

Nepamirškite nurodyti savo vardą, pavardę ir kontaktinius duomenis (adresą ar el. pašto adresą ir telefono numerį).