Kauniečiai už paslaugas gali atsiskaityti loterijos terminaluose


2008-06-09
kaunodiena.lt
Kauniečiai už paslaugas gali atsiskaityti loterijos terminaluose

Kauno miesto gyventojai už šildymą ir karštą vandenį jau gali atsiskaityti loterijos "Perlas" terminaluose.


"Ieškome patogių, greitų ir patikimų atsikaitymo formų mūsų šilumos vartotojams. Už šias paslaugas kauniečiai loterijos terminaluose galės atsikaityti be papildomų mokesčių", - teigia bendrovės "Kauno energija" pardavimų ir rinkodaros departamento direktoriaus pavaduotojas Balys Stulpinas.

Šią atsiskaitymo sistemą "Kauno energija" įdiegė kartu su bendrove "Perlo paslaugos". Terminalų sąrašą, kur galima atsiskaityti už paslaugas galima rasti adresu www.perlopaslaugos.lt.

Rudenį "Kauno energija" pasiūlys dar vieną atskaitymo būdą - elektronines šilumos vartotojo identifikacines korteles.

Nuo rugsėjo pabaigos loterijos "Perlas" terminaluose bus galima už paslaugas susimokėti naudojant elektronines identifikavimo korteles. Nuskaičius ir atpažinus identifikacinę kortelę, ši sistema pateiks mokestį kurį reikia sumokėti.

"Turintys šias korteles galės už šildymą atsiskaityti jau tuo momentu, kai sąskaitos paruošiamos elektroninėje formoje, t. y. prieš jų spausdinimą. Nereikės laukti, kol bus pristatyta popierinė sąskaita į namus", - pasakoja B. Stulpinas.

Vartotojams, kurie naudojasi internetu, nuo rudens taip pat palengvės atsiskaitymas. "Kauno energija" rudenį galės pateikti vartotojams elektronines sąskaitas. Šilumos vartotojams reikės tik pateikti prašymą elektroninėms sąskaitoms gauti .

"Elektroninės sąskaitos šilumos vartotojams padės sutaupyti laiko - reikės tik užpildyti karšto vandens apskaitos prietaisų rodmenis "iki", nes kiti duomenys bus užpildomi automatiškai. Pakaks tik keletą mygtukų nuspausti, ir mokesčiai bus sumokėti per elektroninės bankininkystės sistemas", - tikina Balys Stulpinas.

„Klaipėdos“ nuotr.