Darbai savaitgaliais nutrūksta


2008-08-04
kaunodiena.lt
Darbai savaitgaliais nutrūksta

Kauno mieste jau keletą mėnesių vykdomi elektros tinklo renovacijos darbai, todėl centrinės miesto gatvės iškastos. Darbai visiškai sustoja savaitgaliais.

Tinklo renovacija reikalinga, nes Karaliaus Mindaugo prospekte pastatyta nauja „Nemuno" elektros pastotė. Dabar renovuojamas 10 kV elektros tinklas, kuriuo elektra iš pastotės bus tiekiama centrinei Kauno daliai.

Kauniečiai mano, kad šiuos darbus galim atlikti greičiau, jei būtų dirbama ir savaitgaliais. „Tuomet ir Laisvės alėja greičiau vėl atrodytų normaliai", - sakė į redakciją paskambinęs Saulius.

VST Kauno miesto viršininko pavaduotojas tinklui Antanas Paulauskas teigė, kad rangovai darbus turi atlikti kokybiškai ir laiku. „Numatyta darbus baigti iki šių metų galo. Visi elektros tinklo renovacijos darbai yra suderinti su Kauno miesto savivaldybe ir darbai atliekami gavus leidimus. Baigus kloti naujus požeminius elektros kabelius, taip pat bus sutvarkyta ir aplinka", - sakė jis.  

Anot jo, VST nesikiša į rangovų vidaus reikalus. „Mums svarbu, kad darbai būtų padaryti iki metų pabaigos. Kaip jie išdėlioja savo darbus - rangovų reikalas", - sakė jis.