„Asmodas“ atidaro naują šarvuotų ir vidaus durų saloną


2009-02-02
kaunodiena.lt
„Asmodas“ atidaro naują šarvuotų ir vidaus durų saloną

Šarvuotų ir vidaus durų gamintojas „Asmodas“ plečia veiklą Kaune ir atidaro naują prekybos saloną. Naujasis „Asmodo“ salonas nuo šiol veiks Pramonės gatvėje 8 E, Namo inžinerijos ir interjero centre NIC.

„Kaune naujai įkurtas bendrovės salonas išskirtinai prekiaus lauko, vidaus, priešgaisrinėms ir metalinėms (lauko ir vidaus) durimis, kurioms atidarymo proga bus suteikiama ne tik trejų metų garantija, bet ir nuolaida iki 30 procentų“, - teigia bendrovės „Asmodas“ direktorius Jonas Kairaitis.

„Sprendimas Kauno mieste atnaujinti ir išplėsti „Asmodas“ saloną buvo priimtas atsižvelgiant į kintančius pirkėjų poreikius. Kauno miesto gyventojams siūlysime ne tik vieną didžiausų durų asortimentą, moderniai įrengtas patalpas, bet ir galimybę įsigyti naujos kartos, sparčiai populiarėjančias modernaus dizaino duris“, - teigia bendrovės vadovas.

Be pagrindinės bendrovės veiklos - lauko ir vidaus šarvuotų durų gamybos ir montavimo - „Asmodas“ specializuojasi ir statybinių pastolių bei stelažų gamyboje. Bendrovė vysto didmeninę ir mažmeninę prekyba ne tik įvairios paskirties durimis, bet ir spynomis, plastikiniais langais, žaliuzėmis, seifais.

„Asmodas“ Kauno NIC centre - septintasis prekybos salonas Lietuvoje ir antras Kaune.