„X failų" aktoriai matė antgamtinius reiškinius?


2008-08-07
kaunodiena.lt ir "Forum cinemas" inf.
„X failų

Sunku patikėti, tačiau aktorius Davidas Duchovny turbūt nejuokavo. Pagrindinį vaidmenį kultiniame seriale ir neseniai pradėtame rodyti filme „X failai: aš noriu tikėti" atliekantis aktorius sako savo akimis matęs ateivius.

Tai nutiko prieš septynerius metus, tačiau D. Duchovny tvirtina iki šiol nepamiršęs regėto vaizdinio. Tiesa, jį galėjo sukelti ir pernelyg didelis nuovargis. „Aš tikiu, jog kartą, tikrai jau seniai, mačiau NSO. Tai buvo maždaug 1982-aisiais. Mačiau danguje kažką, kas greitai pradingo. Nežinau, kas tai buvo. Tuo metu išgyvenau sunkų laikotarpį. Kai išvydau, jog ore kažkas buvo ir staiga dingo, pasakiau sau: „Turi pailsėti, Davidai...", - apie neįprastą patirtį pasakojo agentą Malderį filme suvaidinęs aktorius, pats taip ir neišaiškinęs šio mistinio patyrimo tikroviškumo.

Įdomu tai, kad jo kolegė Gillian Anderson juostoje „X failai: aš noriu tikėti" suvaidinusi tik faktais besiremiančią agentę Skali taip pat yra susidūrusi su antgamtiškais reiškiniais. „Buvau apsistojusi namuose, kur, esu absoliučiai tuo įsitikinusi, jau anksčiau esu kažkokiu būdu buvusi. Šių faktų negaliu įrodyti. Tai yra tik viduje jaučiami jausmai", - pasakojo aktorė G. Anderson.