Erotikos festivalio tabu – kuklumas


2009-02-14
Darius Sėlenis
Erotikos festivalio tabu – kuklumas

Kauno sporto halėje vakar ir šiandien karaliauja ne žalia, Kauno "Žalgirio", bet raudona – erotikos spalva.

Griežtai limituoto amžiaus, tik nuo 18 metų, festivalyje-parodoje "Aistra 2009" apsilankiusius svečius tarsi kviesdamos pamiršti kuklumą lauke pasitiko merginos permatomais drabužiais.

Pirmojoje tokio dydžio šventėje Kaune – Lietuvos ir užsienio erotinių bei striptizo trupių moterims bei vyrams pasirodymai, viliojančių drabužių demonstravimas, įvairiausių sekso reikmenų pasirinkimas.

YVA, Vaidas Karklelis, Mino erotikos festivalyje koncertavo vakar, Irena Starošaitė, Vaidotas Valiukevičius-Milanno, Žilvinas Žvagulis – šiandien.

"Nepasotinamoji Red Nastia. Baltarusė filmuojasi ne tik erotiniuose, bet ir pornografiniuose filmuose už Atlanto ir Europoje, – šiandien vakare vyksiantį erotikos šventės akcentą iškart išskyrė vienas organizatorių Tadas Motuzas. – Ji žiūrovams dažniausiai šoka nuogutėlė, o šį kartą interpretuos žaidimą su sekso žaisliukais."

Įspūdingiausio striptizo šokėjo, gundančio užpakaliuko rinkimai, erotiški individualūs šokiai ir jų pamokos, masažai, tatuiruotės, kūno tapybos menas, erotinės fotografijos ir net erotinių desertų restoranas. Ir visa tai žiūrovai gali ne tik pamatyti, bet ir paragauti bei išbandyti patys.