Pirmasis „Hansabanko" savitarnos padalinys - Kybartuose


2008-08-07
kaunodiena.lt
Pirmasis „Hansabanko

Kybartų miestelyje atidarytas pirmasis „Hansabanko" savitarnos padalinys. Tai padalinys, kuriame klientai patys galės atlikti kasdienes bankines operacijas. Savitarnos padalinyje įrengtas grynuosius pinigus išduodantis bankomatas, grynuosius pinigus priimantis įrenginys, interneto banko „hanza.net" savitarnos kompiuteris bei informacijos telefonas.

Nors savitarnos padalinys ir skirtas savarankiškiems klientams, tačiau kol kas jame nuolat dirbs banko konsultantas, kuris padės tiems klientams, kurie nemokės ar galbūt drovėsis naudotis savitarnos įrenginiais. Banko darbuotojas konsultuos ir mokys naudotis savitarnos įrenginiais. Nuolat veikiantis „Hansabanko" informacijos telefonas taip pat bus pagalba į savitarnos padalinį atėjusiems klientams - jiems reikės tik pakelti ragelį ir jie bus sujungti su banko konsultantu.

Kybartų savitarnos padalinyje bus galima atlikti pagrindines kasdienes finansines operacijas. Bankomatuose galima nemokamai pasiimti grynųjų pinigų, taip pat apmokėti „Omnitel" ir „Bitė" sąskaitas, papildyti „Extra", „Labas" ir „Pildyk" išankstinio mokėjimo sąskaitas. Naudojantis grynuosius pinigus priimančiu įrenginiu galima nemokamai įnešti grynuosius pinigus  į savo sąskaitą, kuriai išduota mokėjimo kortelė. Šis įrenginys priima nuo 20 iki 500 nominalo banknotus.

Tiek bankomate, tiek grynuosius pinigus priimančiame įrenginyje kiekvienas galės gauti pagrindinę informaciją, susijusią su savo banko sąskaita: pasitikrinti sąskaitos likutį, atsispausdinti sąskaitos išrašą apie penkias paskutines mokėjimo kortele atliktas operacijas.

 „Hansabanko" skyrių tinklą Lietuvoje sudaro 119 padalinių,  375 bankomatai ir 20 grynuosius pinigus priimančių įrenginių.