Piketas

Laimio Steponavičiaus nuotr.

kaunielė

kaunielė portretas
Jei Jūs Landsbergių pakalikai, koks Kaunas buvo kai vadovavo jo partija ir Kubiliaus. Baisu. Džiaugiuosi šiuo meru, Kaunas gražėja, gatvės, šaligatviai remontuojami.Aišku yra kurios dar netvarkomos, tačiau per 4 metus sutvarkys visas.Šaunuolis, rinkčiau jį ir po 4 metų. Pensininkams patarčiau ne ant Mero varyti, 0 važiuoti piketuoti prie seimo. Veltėdžiu atlyginimai didėja, o paprasto žmogelio ne. Kam, nes mums reikia važinėti su prabangiais automobiliai, pirkti brangias kanceliarines priemones ir kur dar kelionės į egzotines šalis.Jūs buvote vargšai ir jais liksite, o mes didinsime savo turtus. Siūlau nestovėti su plakatais Laisvės alėjoje, nes ji remontuojama o ne merdi, o organizuotis ir važiuoti piketuoti prie seimo.

Roo

Roo portretas
Gal mero "triuškinanti" p0ergalė rinkimuose pagaliau padės kauniečimas atsipeikėti ir susivikti kokį ribotos meilės Kaunui vadą turime? Ačiū demonstrantams.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Pilietiški šaunuoliai. Kad daugiau būtų tokių veiklių ir principingų žmonių, o ne tuščiai niurzgiančių ir keikiančių valdžią.
Skaityti visus komentarus
Tavo komentaras

Komentuoti

Paprastas tekstas

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Web puslapių adresai ir el. pašto adresai automatiškai tampa nuorodomis.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai