Stogo skersiniai Terra Aero Wing 1.2

Stogo skersiniai Terra Aero Wing 1.2
Kaina: 76 €
Sparno formos stogo bagažinės skersiniai TERRA AERO WING skirti montuoti ant standartinių išilginių stogo laikiklių. Itin tvirti stogo skersiniai su kokybiškais vieno rakto užraktais ir guminėmis sandarinimo juostomis. Standartinis skersinių ilgis 120, 130, 140 ir 165 cm.

Dviejų dalių tvirtinimo „kojos“ su elastingais, kokybiškais guminiais sandarinimo įdėklais, skirtais patikimam pritvirtinimui ant automobilio stogo laikiklių ir apsaugai nuo įbrėžimų. Tvirtinimo „kojos“ pagamintos iš itin tvirto plastiko (poliamido), galinčio atlaikyti dideles apkrovas (iki 75 kg), tvirtinamos varžtu naudojant specialų komplekte pateikiamą raktą.

TERRA AERO WING sutvirtinti aliuminio skersiniai yra aerodinaminės sparno formos, 6 cm pločio. Profilio storis – daugiau kaip 3 mm (profilio metalas storesnis nei kitų analogiškų gaminamų skersinių, todėl turi didesnę leistiną apkrovą – iki 75 kg).

Viršuje yra standartinis T-formos griovelis, į kurį galima montuoti papildomus laikiklius – dviračių, valčių, slidžių, snieglenčių ir kito inventoriaus tvirtinimui.

Nemokamas pristatymas visoje Lietuvoje*
* - pristatymas į Kuršių Neriją - 25 Eurai.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Stogo bagažinės skelbimus.