parduodu išskirtinį sklypą

parduodu išskirtinį sklypą
Kaina: 20000 € (Galima derėtis)
Parduodu nuosavą žemę supermodernioje vietovėje
Klaipėdos rajone, Vėžaičių seniūnijoje, Utrių kaime parduodu 0,98 ha žemės sklypą naujai besiformuojančioje supermodernių pastatų ir įrenginių vietovėje. Kalvota vietovė su apačioje besiraitančia Minija visiems atima žadą ir iš karto sužavi amžiams, - neįmanoma atsispirti užburiančiam kraštovaizdžio grožiui. Yra galimybė statyti namą, ne bet kokį, o išskirtinį spermodernų ir išsikasti vandeningą šaltiniuotą tvenkinį su įrengiamais šviečiančiais šokančiais fontanais. Atlikti geodeziniai matavimai: kadastro numeris SKL.NR.5543/0001:0140. Oficialių žemės vertintojų sklypas įkainuotas €34700,00.
Šalia sodybos yra kalnų slidinėtojų kėlimo eskalatorius ir čia žiemos sezonu slidinėja kalnų slidinėtojai iš Klaipėdos ir kitų miestų. Sniegą gamina sniego patranka. Utrių kalno apačioje įruošta automobilių stovėjimo aikštelė, bilietų pardavimo kasa, medinis restoranėlis. Slidinėjimo trasos apšviestos ir pan.
Šalia mano sklypo eina trijų fazių elektros linija ir kelias, tad įvažiavimą galima įsirengti nuo pat kelio. Kaimynas nuo mano sklypo yra atsitvėręs tvora. Šalia mano sklypo yra kelios kaimo turizmo sodybos su iškastais tvenkiniais. Kaimynystė ir saugi priežiūra yra nebloga.
Žemės sklypas yra išskirtinėje fantastiškai gražioje vietoje ant Minijos upės kalvų (50 metrų virš jūros lygio). Iki Minijos – čia pat, - reikia tik nusileisti nuo kalvų. Minijoje veisiasi lydekos, kiršliai, šapalai, unguriai, upėtakiai, žiobriai, neršia lašišos, šlakiai, nėgės, žiobriai, stintos. Netoliese yra Trumpės upelio tvenkinys, kuriame yra valgomųjų geldelių, daug vėžių, užveistos lydekos, sterkai, ešeriai, karpiai, karosai, raudės. Žvelsoje neršia lašišos, šlakiai, upėtakiai, nėgės. Už sodybos yra grybingi ir uogingi (avietės, bruknės, gervuogės, girtuoklės, mėlynės, tekšės, spanguolės, žemuogės) miškai, su laukiniais žvėrimis bei paukščiais. Turint leidimus, galima medžioti.
Minijos kalvų giraitėse auga ievos, našūs lazdynai, putinai, šaltalankiai, šeivamedžiai, šermukšniai, erškėtrožės, gervuogės, laukiniai serbentai, taip pat meškiniai česnakai, žemuogės, ypatingai daug vaistažolinių augalų, daug grybų, ypač baravykų.
Atstumas iki jūros – 30 km, iki Klaipėdos centro – 28 km, iki rajono centro Gargždų ir ligoninės – 10 km, iki maisto prekių parduotuvės ir medpunkto Lapiuose – 3 km. Nuo Klaipėdos iki posūkio į Utrius veda asfaltuotas kelias. Nuo posūkio į Utrius iki sodybos – 1 km gerai prižiūrimo greideruojamo žvyrkelio. Už mano sklypo tolėliau yra nusenusios vietinės gyventojos namas, tad pro šalį važiuojančių automobilių praktiškai iš vis nėra.
Nemokamai pridedu šiame sklype įsirengti poilsio ir relaksacijos komplekso projektą Europos Sąjungos paramai gauti.
VISO SKLYPO KAINA – 20000,00 Eurų. Galima lygtis. Skambinti mob.tel. +37061724338

Papildoma informacija

Plotas a,
98
Paskirtis
Žemės ūkio
Kita
Elektra
Kraštinis sklypas
Geodeziniai matavimai
Šalia miškas
Vanduo
Be pastatų

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Sklypai skelbimus.