Renginių organizavimas / Aparatūros nuoma

Renginių organizavimas / Aparatūros nuoma
Kaina: sutartinė
Renginių organizavimas Kaune. Organizuojant įvairias šventes, tokias kaip įmonių šventės, miesto šventes, jubiliejus, išleistuves ir kitus įvairaus žanro renginius, tenka žinoti ir susidurti su įvairiais sunkumais ir ypatumais. Kaip mes juokaujame, to išmokti negalima nei mokykloje, nei universitete, patirtį įgyti yra vienintelis būdas: praktika, tiesioginis darbas. Jau daugiau nei septynerius metu užsiimu renginių organizavimu, per šiuos metus esu sukaupęs tikrai nemažą iš praktikos gautų žinių bagažą. Geram renginių organizatoriui svarbu turėti gerus bendravimo įgūdžius, kurie reikalingi tiek bendraujant su klientu, tiek derintis su įvairiomis renginio dalimis, atlikėjais, aptarnaujančiu personalu ir aišku sprendžiant įvairias iškilusias problemas. Žinoma, renginių organizatorius neapsieina ir be kūrybiškumo įgūdžių, nes nuo to priklauso renginio idėjos, jų įgyvendinimas ir, aišku, klientų įvertinimas. Pastarasis mums yra labai svarbus. Labai malonu gauti kiekvieną gerą atsiliepimą, tai pats didžiausias gero renginių organizatoriaus įvertinimas.

Renginių organizavimas Kaune yra populiari paslauga, kurią teikti gali tik savo srities žinovai ir tikri profesionalai. Tai, kad jau nuo 2007 metų dirbu šioje pramogų sferoje tik dar kartą įrodo mano aukštą paslaugų lygį. Renginių organizavimo paslaugos yra kompleksinės ir sudėtingos, reikalaujančios puikių laiko planavimo įgūdžių ir tvirto charakterio, kurį per savo praktiką išsiugdžiau. Galiu garantuoti, kad Jūsų vestuvės, Kalėdinis vakarėlis ar bet koks kitas įmonės renginys bus suorganizuotas profesionaliai, vedamas nuoširdžiai ir tinkamai.

Renginių organizavimas vyksta keliais etapais:

Renginio poreikių nustatymas – su Klientu išsiaiškiname jo lūkesčius, norus, pageidavimus, renginio dalyvių humoro jausmo lygį, pomėgius ir kitą publikos specifiką.

Renginio idėjos sukūrimas – pasiūlome savo sugalvotą renginio koncepciją, aptariame ją su Klientu, dalinamės idėjomis ir įsiklausome į Kliento pageidavimus.

Renginio scenarijaus parengimas – parengiame renginio scenarijų, kuriame surašome, kas ir kaip vyksta. Tai reikalinga, kad nenukryptume nuo renginio idėjos.

Reikalingų priemonių paruošimas – numatome visus rekvizitus ir reikalingas priemones, kostiumus, atlikėjus, jų pasirodymo vietą. Gero oro garantuoti, deja, negalime…

Renginio vedėjas – nusamdome tinkamiausią renginio vedėją, padedame jam pasiruošti renginiui, parengiame jam scenarijų.

Renginio priežiūra – vykstant renginiui akylai stebime auditoriją ir prižiūrime, kad viskas vyktų sklandžiai ir renginio dalyviai liktų patenkinti.

Renginio vietos sutvarkymas – po renginio visada sutvarkome vietą, paliekame ją taip, kaip radome.
Tokie esminiai renginių organizavimo principai leidžia mans suorganizuoti itin aukšto lygio ir profesionalius renginius. Susisiekite su manimi jau dabar!

www.andriuskisonas.lt

+370 639 79539

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Paslaugos skelbimus.