Norėtumėte gauti Jungtinės Karalystės pensiją?

Norėtumėte gauti Jungtinės Karalystės pensiją?
Kaina: 250 €
Galvojate apie pensiją? Turite abejonių dėl lietuviškos pensijos ar jos dydžio?Norėtumėte gauti Jungtinės Karalystės pensiją? Bet nenorite sunkiai dirbti fabrike, krovėju sandėlyje, viešbučio valytoja ar panašiai?

Mes galime Jums pasiūlyti lengvesnį kelią užsidirbti Jungtinės Karalystės valstybinę pensiją (state pension), kuri, priklausomai nuo stažo pensijai gauti, yra nuo 220 iki 770 eurų per mėnesį. Viskas legalu, visi veiksmai JK įstatymų rėmuose. Ir Jums nebūtina kalbėti angliškai.

Pradžiai padedame gauti:
1. National Insurance number NIN (svarbiausią dokumentą Jungtinėje Karalystėje) - tam tikslui du kartus atvykstate į UK,pirma karta Jums atvykus registruojame telefonu Jobcentre del interviu.Bus paskirta interviu data, kuri būna už 3 -14 dienų.Po to antrą kartą Jums atvykus interviu paskirtai dienai, pasitinkame oro uoste nuosavu automobiliu,suteikiame nakvynę. Einame kartu į Jobcentrą (Darbo birža) interviu, suteikiame savo adreso patvirtinimą.Palydime atgal į oro uostą. Po to laukiame iki 4 savaičių laiško su NIN patvirtinimu..
2.Unikalų Mokesčių Nuorodos numerį (Unique Tax reference number) - pildoma internetu.
3.Self employed - pildoma internetu.
4.Banko saskaita - pildoma internetu.

Po to:
5.Business Partnership (Jungtinė veikla) - registracija Jūsų kaip self employed dalininku. Dalyvaudami dalininku Jūs uždirbsite lėšas reikalingas sumokėti mokesčiams.(Yra papildomos sąlygos).
6. Kas metai pateikiame metinę mokesčių deklaraciją HRMC - UK mokesčių inpekcijai. (Už atskirą mokestį).

Tel. +441206323820
Mob. +447380197444
el.p. anglija4lt@gmail.com

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Darbas užsienyje skelbimus.