Anglų kalbos pamokos

Anglų kalbos pamokos
Kaina: 10 €
Apie mane

Esu Vilniaus universiteto anglų filologijos bakalaurė. Turiu mokymo patirties su mažaisiais bei suaugusiaisiais. Specializuojuosi anglų kalbos mokyme nuo pagrindų, tačiau galiu padėti tobulinti bei plėsti jau turimas žinias. Be mokymo patirties, daugiau kaip metus esu dirbusi tarptautinėje Amerikos kapitalo įmonėje, taip pat vertėjavusi bei dirbusi kūrybinį darbą.

Apie mano metodiką

Taikau kombinaciją pačių populiariausių ir patikimiausių metodikų. Derinu tiesioginį (direktyvųjį) metodą su tradiciniu (gramatiniu). Stengiuosi pamokas išlaikyti interaktyvias ir padėti išmokti kalbą natūraliu būdu. Ypatingai vertinu mokinių grįžtamąjį ryšį ir nuolat raginu jį suteikti. Nieko papildomai įsigyti nereikia, mokomąją medžiagą ruošiu pati. Tik pageidautina turėti WIFI, kadangi pamokų metu kartais reikės interneto ryšio.

Apie pamokas/ mokymosi trukmę

Rekomenduoju ne trumpesnę nei 1h trukmės savaitinę pamoką ne trumpiau kaip 1 mėnesį, kad išmoktumėte pačius kalbos pradmenis ir elementarųjį pradinį žodyną. Pamokų tvarkaraštis derinamas individualiai. Mokymosi valandos gali būti derinamos nuo 10-os iki 20-os valandos visomis savaitės (taip pat ir švenčių) dienomis.

Vieta

Atvykstu į Jūsų namus, darbovietę ar kitą mokymuisi palankią aplinką. Bet taip pat galima organizuoti ir neformalias pamokas kavinėje Jūsų pertraukos nuo darbo metu.

Kaina

1h - 10 Eur; 1,5h - 15 Eur; 2h - 20 Eur.

Dirbu pagal individualios veiklos pažymą.

Skambinkite 8 624 14868. Jei negaliu atsiliepti - perskambinsiu. Taip pat galite susisiekti elektroniniu paštu ar tiesiog rašyti sms žinutę.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Kursai, mokymai skelbimus.