Gyvenimas be sąnarių skausmų, artrito ir artrozės

Gyvenimas be sąnarių skausmų, artrito ir artrozės
Kaina: 269 €
Padovanokite sau ir savo artimiesiems galimybe jaustis sveikai, gyventi be skausmo, nemalonių pojūčių, vaistų ir brangių procedūrų.

Kvantinės terapijos ( šviesos terapijos ), dar vadinamos "low-level laser therapy", prietaisas „V-01 NEO“ ypatingai tinkamas ir rekomenduojamas gydant artritą ir artrozę, sąnarių, raumenų ir nugaros skausmus, ligas bei traumas. Efektyvus, visiškai neskausmingas būdas siekti puikios savijautos ir būti sveiku, pritaikytas naudoti namuose ir neturintis pašalinių poveikių. Daugybei žmonių tai tapo naujo gyvenimo be skausmo pradžia.

Ir tai ne stebuklai. Mokslas, pasitelkęs naujausias technologijas ir rytų medicinos tūkstantmečius kauptas žinias sukūrė beveik tobulą įrankį gyventi sveikai. Kvantinės terapijos dėka kiekviena ląstelė geriau aprūpinama krauju, o kartu su juo – ir deguonimi bei maistingomis medžiagomis, greičiau pašalinami toksinai, padidėja imuninės sistemos tonusas, normalizuojasi medžiagų apykaita, tampa aktyvesnė kapiliarinė kraujo apytaka.

Kvantinės terapijos prietaisas "V-01 NEO", nesukeldamas šalutinio poveikio, užtikrina veiksmingą gydymą be medikamentų, pasitelkus gydomuosius impulsinius ir pulsuojančius infraraudonuosius lazerius bei magnetinį lauką. Tai garantuoja visišką pasveikimą ir būklės pagerėjimą daugiau kaip 90 proc. ligonių, gerokai sutrumpėjusius gydymo terminus bei sudėtingų ir chroniškų susirgimų išgydymą.

Dabar kiekvienas gali sau leisti gyventi sveikai, atsisakyti brangiai kainuojančių ir ne visada padedančių vaistų bei procedūrų ir naudotis pačios gamtos sukurtu gydymu. Juk kvantinės terapijos esmė yra žmogaus organizmo gyvybinių jėgų, skatinančių jį sveikti, stimuliavimas, darant poveikį visai mažais gamtinio spinduliavimo laipsniais, nežymiai viršijančiais natūralų poveikį, prie kurio žmogus gerai prisitaikė ilgame evoliucinio vystymosi procese. Paprastai kalbant, kvantinė terapija – tai gydymas šviesa. Saulės šviesa – tai energija. Ji – gyvybės ciklo planetoje pagrindas. Todėl labiausiai tinka sveikatos stiprinimui ir visų organizmo procesų palaikymui. Daugelis senovės tautų žinojo apie gydomąsias šviesos savybes ir taikė ją gydymui, nors ir negalėjo paaiškinti šio mechanizmo. Mūsų dienomis mokslas ne tik surado šiam reiškiniui paaiškinimą, bet ir išmoko transformuoti šviesą, ir taikyti ją šiuolaikinėje medicinoje.

Sokratas yra pasakęs: "Sveikata dar ne viskas, tačiau be sveikatos viskas yra niekas".

Dabar nebūtina išleisti šimtus ir tūkstančius eurų analogiškiems, tačiau brangiai kainuojantiems identiško veikimo prietaisams. Kvantinės terapijos aparatas "V-01 NEO" yra bene geriausias pasirinkimas kainos ir kokybės atžvilgiu, o jo kaina dabar – TIK 269 Eur

Įsigykite, išbandykite ir pamirškite skausmą!

Užsakymas tel.: +37063022270
arba
El. paštu: kvantine.terapija@gmail.com

Pristatymas visoje Lietuvoje – NEMOKAMAS

Taikoma 14 dienų grąžinimo garantija!

www.gyvenksveikai.eu

*Aparatas "V-01 NEO" sertifikuotas Europos Sąjungoje (Richtlinie 93/42/einheitliche EU-Standarts)

kvantinė terapija, gydimas, sveikatai, susirgimas, medicina, technika, artritas, artrozė

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Įranga skelbimus.