Kilmingi Vokiečių aviganių šuniukai

Kilmingi Vokiečių aviganių šuniukai
Kaina: 500 €
Š. m. Spalio mėn. Vokiečių aviganių veislyne "Vilkiūkštis" gimė sveikų, stiprių ir labai gražių šuniukų vada. Abu šuniukų tėvai importuoti iš prestižinių Vokietijos veislynų, puikaus charakterio, stabilios psichikos ir eksterjero,visiškai sveiki (abiejų displazijos HD A ED 0) išlaikę dresūros egzaminus(BH) ir praėję veislinę apžiūrą (Kkl)
Šuniukų TĖTIS -Quljo von der Berghofer – Heide. Ypatingai tvirto charakterio ir puikiomis darbinėmis savybėmis.
Daugkartinis sertifikuotų visų veislių parodų nugalėtojas (LT JCH, LT CH, 6xBOB, 4xBOS, 10xCAC)ir specializuotų Vokiečių aviganių parodų prizininkas. Daugiau apie tėtį galite paskaityti čia:
http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=2428482-quljo-von-der-berghoferheide
Šuniukų MAMA: Chanel-von-haus-voerde- tobulo charakterio,nuostabaus judesio ir labai graži.
Daugkartinė sertifikuotų visų veislių parodų nugalėtoja (LT JCH,LT CH,8xCACIB,9xBOB,22xCAC) ir specializuotų vokiečių aviganių parodų prizininkė, Pabaltijo čempionato nugalėtoja (SG-1),
Daugiau apie mama galite paskaityti čia:
www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=1912348-chanel-von-haus-voerde
Šuniukai bus parduodami su LKD-FCI kilmę patvirtinančiais dokumentais, skiepų pasais ir mikroschema, suskiepyti ir dehelmintizuoti pagal amžių.
Naujiesiems šeimininkams, visą reikiamą informaciją reikalingą auginant, maitinant ir dresuojant naująjį šeimos narį suteiks ilgametę patirtį turintis veisėjas ir kvalifikuotas dresuotojas. Smulkesnė informacija tel. 868791396 ir el.p. butkus.antanas@gmail.com


Taip pat veislyne "Vilkiūkštis" dresuojami visų veislių šunys.

Šio skelbimo galiojimo laikas pasibaigęs.

Peržiūrėkite kitus kategorijos Aviganiai skelbimus.