N.Cage‘o žmona: Tamsos baikerio motociklas yra labai seksualus

Ar norėtumėte pasivažinėti su demonu? Ar sėstumėte ant liepsnojančio motociklo? Tamsos baikerio – Holivudo žvaigždės Nicolo Cage‘o žmona teigia visa tai trokštanti išbandyti, nes tokia ekstremali patirtis jai atrodo labai seksuali.

Šį savaitgalį į šalies kino teatrus 3D motociklu atrieda pamėgtas fantastinio veiksmo trilerio veikėjas – Tamsos baikeris. „Oskaro“ laureatas Nicolas Cage‘as, jau antrame filme įlindęs į Tamsos baikerio kailį, sakė mėgavęsis kiekviena minute praleista filmavimo aikštelėje, mat turėjo progą skrieti motociklu.

„Mano gyvybės draudimo sutartis draudžia man važinėti motociklu, tad vienintelė proga tai padaryti – filmavimo aikštelė. Todėl vis svajoju apie filmą, kuriame galėsiu tai padaryti ir gavęs tokią galimybę ją išnaudoju šimtu procentų“, – pasakojo aktorius.

Pirmoje dalyje visus Tamsos baikerio triukus atliko kaskadininkai, o filmo tęsinyje Nicolas Cage‘as nusprendė daugumą triukų atlikti pats. Kuo daugiau rizikos, tuo geriau, tvirtina pramuštgalvis aktorius.

„Tai iš tiesų keista – kava ar energiniai gėrimai mane nuramina ir atpalaiduoja. Jei mano personažą reikia uždegti ar manęs prašo velnišku greičiu lėkti automobilių gaudynėse, aš atsipalaiduoju. Lygiai taip pat ir su kaskadiniais triukais“, – savo keistų sugebėjimų neslėpė aktorius.

Todėl vaidindamas pašėlusių režisierių dueto – Briano Tayloro ir Marko Neveldine‘o, Holivude pravardžiuojamų „režisieriais kaskadininkais“, filme aktorius gavo gerą adrenalino dozę.

„Jiedu beprotiškai energingi ir nenuilstantys, abu pasiruošę dėl gero kadro padaryti viską. O aš toks pat kaip jie“, – apie filmo režisierius kalbėjo N.Cage‘as.

Ir jis nė kiek nebijojo.

„Pasitikėjau savo motociklu. Man pasisekė, kad sėdau į „Yamaha VMAX“ balną. Neturiu reklaminio kontrakto su „Yamaha“, bet iš savo patirties galiu pasakyti, kad jų motociklai – geriausi. Jie paklūsta vairuotojui. Daro tai, ką jiems pasakysi. Gali skrieti beprotišku greičiu ir paliepti staigiai ir saugiai sustoti, ir jis sustos. Aš nė karto nesusižeidžiau“, – įspūdžiais dalinosi N.Cage‘as.

Ar aktoriaus trečioji žmona, Alice Kim, su kuria Nicolas Cage‘as susituokė 2004 metais, nesibaimino dėl savo vyro kaskadinių pasivažinėjimų motociklu? Ekscentriškasis Holivudo aktorius tvirtino, kad jo pasivažinėjimai žmonai paliko neišdildomą įspūdį.

„Jai beprotiškai patiko. Ji sakė, kad šios scenos atrodė pribloškiančiai. O motociklas buvęs labai seksualus ir ji mielai jį apsižergtų pati“, – juokėsi Nicolas Cage‘as.

Siūlome pasižiūrėti ištraukas iš filmo „Tamsos baikeris: keršto demonas“, kuriose Nicolas Cage‘as rieda liepsnojančiu motociklu.

Šį savaitgalį pasivažinėti su Tamsos baikeriu galėsite ir jūs, mat įspūdingas veiksmo ir specialiųjų efektų filmas atrieda į šalies kino teatrus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ale

ale  portretas
kokia aistringa

keista

keista portretas
moteriškės seksualinė orientacija, užjaučiu Cage'ą.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių