Linkėdama sau pinigų ir gerų metų N.Pareigytė maudėsi sniege

Šį sekmadienį, vasario 26-ąją, 17.40 val. TV3 laidoje „Susitikime virtuvėje“ – Užgavėnių vakarėlis.

Šou dalyviai surengė nuotaikingą šventę, kurioje ne tik buvo deginama Morė, bet, žinoma, ir ragaujami blynai bei kiti lietuviški valgiai. Kulinarijos aistruoliai, kurių gretose – ir žaviosios buvusios grupės „69 Danguje“ narės – Nijolė Pareigytė ir Ingrida Martinkėnaitė, – jau šį sekmadienį dainuos lietuviškas dainas, išmėgins burtus, šoks aplink laužą ir, prisimindami vaikystę, voliosis sniege.

„Mums papasakojo, kad voliotis sniege reikia tam, kad metai būtų geri ir turėtume daug pinigų! Nijolė kai atsigulė, tai nebenorėjo keltis tol, kol iššliaužiojo visą sniegą aplinkui“, – juokiasi I. Martinkėnaitė.

Šias pramogas savo svečiams organizavo „Susitikime virtuvėje“ vakaro šeimininkės – Jurgita ir Snieguolė iš Smalininkų, Jurbarko rajono. Nors moterys net dešimtmetį kartu dirbo vienoje virtuvėje, profesionalėmis savęs nevadina: „Mums iki profesionalų labai toli. Dalyvaujame čia todėl, kad tikimės išmokti ką nors naujo ir sužinoti, kaip dirba profesionalai.“

Jurgita ir Snieguolė vakarienei ruošti turėjo tris valandas, o dueto pasirodymą vertino keturios dalyvių poros ir laidos ekspertai – virtuvės virtuozai – Linas Samėnas ir Robertas Ščesnavičius.

Ar dalyvėms pavyko su lietuvišku meniu nustebinti savo svečius? Kuri pora vakaro šeimininkėms davė tik vieną balą? Intrigos virtuvėje – jau šį sekmadienį, vasario 26-ąją, 17.40 val. tik per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių