Žiema nerimsta: eismo sąlygos Kaune – vėl sudėtingos

Šv. Kūčių dieną vėl prisnigus, sniego valymo mašinų nesimato net pagrindinėse Kauno miesto gatvėse. Pranešama, kad į vakarą eismo sąlygos gali dar pablogėti.

Nors šis pirmadienis ne darbo diena, eismas mieste gana intensyvus, nes daugybė žmonių paskutinę dieną
apsirūpina dovanomis, vaišėmis Šv. Kūčioms ir Šv. Kalėdoms. Vairuotojai tradiciškai akimis ieško kelininkų, kurie valytų susikaupusį sniegą. Tačiau po pietų valymo žymių nesimatė net didesnėse gatvėse.

Hidrometeorogai perspėja, kad į pavakarę eismo sąlygas gali sunkinti lijundra ir plikledis.


Šiame straipsnyje: eismastransportassniegas

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Aha, priešpiet turėjau reikalų mieste pasimalt, tai tiesą sakant, kelininkaims turėjo ausys raust nuo mano prakeiksmų jų adresu. Jei ne geri ratai, tai užsikastum žmogus vidury gatvės... :-(((

mindaugas

mindaugas portretas
Baisu kas darosi,kelininkai turbut jau bonka garaze daro atsiprasant o mes kasames per sniega ir leda,slykstu kai miesto valdzia nesugeba tinkamai pasiruosti net per SV .Kucias kai zmoniu vairuotoju pesciuju mieste labai dauk automatiskai isauga avariju skaicius,o kai gatves taip nepriziuretos ju neisvengsim ir dar dauk skaudziu nelaimiu o ju bus nes tokie keliaia kad atsiprasau.Geda musu valdziai uzsprinkit silkes ar kokiu blynu per sias sventes!!!!Linksmu svenciu!!

svarbu kad

svarbu kad portretas
meras ramus, keliu valyt nereikia...
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių