Vis dar nerasto baikerio A. Kilkaus mylimoji nenuleidžia rankų

  • Teksto dydis:

Prieš kelias dienas jautria žinute socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo prieš mėnesį dingusio ir iki šiol nerasto baikerio Aivaro Kilkaus mylima moteris. 

„Mėnuo nežinios, nerimo, nusivilimo, beviltiškumo, bejėgiškumo, skausmo ir „n“ visko. Bet aš niekada nepasiduosiu, tikėsiu ir darysiu viską iki tos paskutinės žvaigždės danguje“, – sielvartą liejo Jurga Bradauskaitė.

Po 31 pasidalijimo sulaukusia žinute, moteriai stiprybės linkėjo ne vienas internautas.

Portalas kaunodiena.lt jau rašė, kad A. Kilkus be žinios dingo spalio 15-dieną 7 val. Vilniuje. Vyras iš namų išvažiavo „Harley – Davidson“ motociklu. Jo apgadintas motociklas be valstybinių numerių ir šalmas buvo surasti Varėnos miškuose. Nors miškai ir apylinkės buvo šukuotos ne vieną kartą, visgi tyrėjams užčiuopti siūlo galo taip ir nepavyko. 

Visgi Vilniaus miesto apylinkės teismas patenkino prokuratūros prašymą ir dviem mėnesiams leido suimti dingusio baikerio pagrobimu įtariamą Lauryną Baltrūną. Tyrimą kontroliuojantis prokuroras yra sakęs, jog „visiškai įmanoma“, kad be žinios dingusio vilniečio byloje suimtas įtariamasis galėjo turėti bendrininkų.

A. Kilkus yra žinomas kino pasaulyje. Vyras dirbo kino operatoriumi, dažniausiai filmuodavo užsakovams iš užsienio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

to anonimui

to anonimui portretas
to anonimui. Neskleisk sąmokslo teorijų....Nežinai - patylėk....

Anonimui

Anonimui portretas
Nereikia lia-lia. Kiesų atveju ieškojo intensyviai, ir viską surado, bei kaltuosius, kurie dar buvo gyvi, pasodino ilgam. Gaila, kad pagrobtųjų nespėjo išgelbėti, viskas vyko per greitai. Ar ne taip atsitiko su ta mergina iš Žemaitijos? Kas dėl baikerių, tai kai kurie jų klubai turi keistokus "įžadus" visiškai nebendrauti su teisėsauga ir visus probleminius atvejus spręsti savaip. Žinoma, kokia NKVD greitai prašnekintų tokius atsiskyrėlius, bet dabar ne tie laikai, žmogaus teisės ir kitos sapalionės neleidžia griežtai paklausti ir gauti teisingus atsakymus. Todėl niekas nieko neranda, o ir nelabai ieško.

tadas zurnalistui

tadas zurnalistui portretas
is antrastes supratau, kad ji dave izadus laikyti iskelus rankas.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių