Vilniuje sulaikyti 29 neblaivūs vairuotojai, 17-ai iškeltos bylos

  • Teksto dydis:

Per savaitę kelių policijos pareigūnai Vilniuje sulaikė 29 neblaivius vairuotojus, 17-kai pradėti ikiteisminiai tyrimai, nes jų kraujyje buvo daugiau nei 1,5 promilės alkoholio, pranešė policija.

Balandžio 2-9 dienomis Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai taip pat išaiškino 6 vairuotojus, neturinčius teisės vairuoti.

Savaitgalį, balandžio 7-9 dienomis, Kelių policijos valdybos Kelių patrulių rinktinės pareigūnai vykdė transporto priemonių vairuotojų blaivumo kontrolės priemones ‒ pasirinktose sostinės vietose tikrino vairuotojų blaivumą, ar nevairuoja apsvaigę nuo narkotinių ir kitų psichiką veikiančių medžiagų. Savaitgalį pareigūnams įkliuvo 9 neblaivūs vairuotojai.


Šiame straipsnyje: girti vairuotojaipolicijareidai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vat vat

Vat vat portretas
GRazus skaiciai, tik kas is to. Tai viso labo tik neblaivus vairuotojai. Geriau jau visi be isimties vairuotu neblaivus, bet nebutu nei vienos avarijos. Nes kol tebera gyva iliuzija, kad neblaivus 'padaro' avarija, o blaivus ju nesukelia - tol avariju bus :(
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių