Vilniuje sulaikytas taksistą peršovęs vyras

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Vilniaus policija sulaikė vyrą, įtariamą peršovusį į iškvietimą atvykusį taksistą, pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

1982 metais gimęs R.K. sulaikytas Pašilaičių rajone. Įtariamasis su savimi turėjo šaunamąjį ginklą – pistoletą TT su šešiais 7.62 mm kalibro šoviniais dėtuvėje.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas ir dėl neteisėto disponavimo šaunamuoju ginklu. R.K. uždarytas į areštinę, penktadienį bus sprendžiamas klausimas dėl griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimo taikymo.

35 metų taksi vairuotojas buvo sužalotas antradienį, kai vyko į iškvietimą. Iškvietimo vietoje, prie negyvenamo namo, prie automobilio priėjo vyras, nešinas didele kartono dėže ir paprašė vairuotojo padėti pakrauti televizorių į taksi automobilį.

Vairuotojui išlipus iš automobilio, vyras išsitraukė ginklą ir pareikalavo atiduoti pinigus. Taksi vairuotojas, norėdamas pasišalinti, greitai puolė į automobilį. Tuo metu ginkluotas vyras šovė ir sužalojo nukentėjusiajam koją. Vairuotojas peršauta koja sugebėjo greitai pasišalinti iš įvykio vietos.

Kaip pranešė policija, kadangi nusikaltimo metu buvo panaudotas šaunamasis ginklas, o tokie nusikaltimai pastaruoju metu labai reti ir ypatingi, Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriuje buvo sudaryta tyrimo grupė. 

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai turi pagrindo manyti, kad šis asmuo yra padaręs ir daugiau nusikaltimų Vilniaus mieste. Piliečius, nukentėjusius ar turinčius duomenų apie jo nusikalstamą veiką, pareigūnai prašo kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą telefonais (8 5) 271 6188 arba (8 5) 271 6128.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių