Vilniuje sulaikytas plėšimu įtariamas 17-metis

  • Teksto dydis:

Vilniaus kriminalinė policija ketvirtadienį sulaikė plėšimu įtariamą 17-metį.

Kaip pranešė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, pernai spalio 24 dieną apie 17 val. Vasario 16-osios gatvėje Vilniuje, prie Šv. Jokūbo bažnyčios, panaudojus šaunamąjį ginklą, buvo apiplėštas 16-metis – pavogta elektroninė cigaretė.

Kadangi visi plėšimai, kurių metu panaudojamas ginklas, priskiriami prie sunkių nusikaltimų, ikiteisminį tyrimą buvo pavesta atlikti Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybai.

Ketvirtadienį tyrėjai sulaikė šio nusikaltimo padarymu įtariamą 17-metį vilnietį. Kratos jo namuose metu rasta šratais šaudantis pistoletas, elektroninė cigaretė, skrybėlė, kurią buvo užsidėjęs nusikaltimų metu. Jaunuolis gailisi padaręs nusikaltimą.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai turi duomenų, kad šis nepilnametis tą pačią dieną turėjo kėsinosi apiplėšti kitą asmenį, tačiau jam nepavyko. Tyrėjai prašo nukentėjusių nuo šio įtariamojo ar turinčių kitokios informacijos apie jo nusikalstamą veiklą kreiptis į Vilniaus policiją.

Vaikinui už padarytą ginkluotą plėšimą gresia laisvės atėmimo bausmė nuo dvejų iki dešimties metų.


Šiame straipsnyje: plėšimasnusikaltimaiVilnius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Dabar galima

Dabar galima portretas
Ko jūs čia kimbate prie nepilnamečių?Juk vakar priimtas įstatymas,draudžia jų atžvilgiu bet kokį smurtą.Dabar tiems vargšams viskas galima.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių