Vilniuje policija sulaikė sutenerį

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities policininkai su Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnais sulaikė vyrą, su bendrininkais vadovavusį prostitučių tinklui sostinėje.

Atliekant ikiteisminį tyrimą dėl prostitucijos organizavimo ir vadovavimo jai bei prekybos žmonėmis, sulaikytas šių nusikalstamų veikų organizavimu įtariamas V.M., gimęs 1979 metais, penktadienį pranešė sostinės policija.

Pareigūnai nustatė, kad įtariamasis keletą metų su bendrininkais verbavo bei kontroliavo daugiau nei dešimt moterų iš įvairių Lietuvos miestų. Jos teikė seksualines paslaugas klientams Vilniuje.

Pareigūnai aiškinasi, ar nebuvo bandymų išgabenti merginas į užsienį.

Teismas leido sulaikytąjį suimti trims mėnesiams.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuoja ir jam vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūra.

Už pelnymąsi iš kito asmens prostitucijos numatomas laisvės atėmimas iki šešerių metų, griežčiausia bausmė už prekybą žmonėmis – laisvės atėmimas nuo ketverių iki dvylikos metų.


Šiame straipsnyje: sutenerisprostitucijapolicija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai čia Vilniaus "verslininkai" turėjo bendro naudojimo damų

Tai čia Vilniaus "verslininkai" turėjo bendro naudojimo damų portretas
Pas vilniečius yra viskas bendra, jie viskuo dalinasi, ir sąvartyne visi kartu, ir bulvių lauke, ir teatre, ir prie lkovio - ir haremas bendras - visi savi. Pakliuvo tada, kai verslininko Vytauto sutuoktinė iš viešojo tualeto ties Kalvarijų turgeliu saugotojos tiesiog sužinojo, kad jos vyrelis tiesiai į viešą tualetą kiekvieną trečiuadienį atsiveža Tur.sos Petriuką, ten...ir prezervatyvus išmeta su visu turiniu - tai ji susigraudino - sumąstė įgyvendinti "Didingąjį amžių" - taipo pigiau ir solidžiau - vis ne su berniuku-gaidžiuku vyrelis tratyjasi prie viešojo tualeto - kažkaip juk solidžiau tie bendro naudojimo moteryčių laikymai vienoje vietoje- vadinasi UAB-ais. Dažniausiai apiforminamos kaip "siuvinėtojos", "kirpėjos", "manikūrininkės", kartais - sekretorės ar referentės ž bet bendro naudojimo ir pereinamosios gairelės, katro verslinyjko kotas solidesnis, tas pirmas kokią mažiau pravažinėtą ir gauna, o paskutinis jau ...smulkusis Jo.ytis --- tas gauna patabaluot pabaigoje. Taigi.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių