Vilniuje maršrutinis autobusas mirtinai sužalojo moterį

Vilniuje maršrutinis autobusas mirtinai sužalojo pėsčiąją.

Avarija įvyko penktadienio vakarą apie 20 val. Ateities ir S. Stanevičiaus gatvių sankryžoje, pranešė Policijos departamentas.

Maršrutinis miesto autobusas partrenkė ir mirtinai sužalojo 66 metų amžiaus pėsčiąją. Pirminiais duomenimis, moteris ėjo per pėsčiųjų perėją degant žaliam šviesoforo signalui.

Įvykis tiriamas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

To Liutaurui

To Liutaurui portretas
Jei nežinai eismo taisyklių, tai nekomentuok. Galioja ir šį nuostata kurią paėmiau iš internetinio kelių eismo taisyklių. Punktas179. Gyvenvietėje vairuotojai privalo duoti kelią maršrutiniam transportui, pradedančiam važiuoti iš pažymėtos stotelės. Anot tavęs kad jau jį negalioja, tai rodo, kad nesi skaitęs eismo taisyklių.

...

... portretas
Vilniuje autobusai važiuoja LIBERALIAI.

Liutauras

Liutauras portretas
Autobusų vairuotojai per daug sau kelyje leidzia. Nieko nuostabaus,jog ivyko tokia tragedija ir ji ne pirma tokia. Pastoviai save dievais kelyje laiko viesojo transporto vairuotojai... Pastoviai sukelia ekstremalias situacija pajudedami is stoteliu ir nepaisydami vaziuojanciu automobiliu gale,tiesiog naglai neria i kelia . O ka gali zinoti kas tame automobilyje,gal moteris su vaiku ir ji pagalvojus,kad vairuotojas nesavivaliaus ir praleides automobilius is galo tik tada pajudea is stoteles. Jie pamirsta,kad jau negalioja pirmenybe is stoteles isvaziuoti i kelią. Labai viliuosi,kad sis vairuotojas bus nubaustas realia laisves atemimo bausme
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių