Vilniuje įkliuvo algas „vokeliuose“ mokėjusi įmonės vadovė

  • Teksto dydis:

Atlikdami tyrimą dėl „vokeliuose“ mokamų algų, ekonominius nusikaltimus tiriantys Vilniaus apskrities policijos pareigūnai sulaikė Vilniuje veikiančios bendrovės direktorę ir du administracijos darbuotojus.

Bendrovėje bei sulaikytųjų asmenų gyvenamosiose vietose atliktos kratos, paimti tyrimui reikšmingi dokumentai ir daiktai.

Sulaikytiems asmenims įteikti įtarimai dėl sukčiavimo ir apgaulingo apskaitos tvarkymo, jiems paskirtos kardomosios priemonės, nustatoma valstybei padaryta žala, pranešė policija.

Gruodžio 8 dieną sostinės Kriminalinės policijos Ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai po ilgalaikio tyrimo ir, atlikę procesinius ir kriminalinės žvalgybos veiksmus, pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl sukčiavimo ir apgaulingo apskaitos tvarkymo.

Kriminalistai nustatė, kad paslaugas teikiančios bendrovės Visų Šventųjų gatvėje, Vilniuje, vadovai ir darbuotojai jos veiklą organizuoja ir vykdo taip, kad didžioji dalis bendrovės gaunamų pajamų yra neapskaitoma bendrovės buhalterinėje apskaitoje, o nuo šių gautų pajamų valstybei nesumokami privalomi mokesčiai, taip pat atlyginimai darbuotojams yra mokami neoficialiai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sąjūdžio nuokruša

Sąjūdžio nuokruša portretas
Čia A. Medalinsko boba ir duktė įkliūvo. Iki ko nusirito Sąjūdžio garlapanas ir Pakso parankinis. Pats demagoginius straipsnius raš į Lietuvos žinias, moko kaip privalu gyventi...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių