Vilniuje – aliarmas dėl įtartino lagamino prie Vyriausybės rūmų

  • Teksto dydis:

Policijos išminuotojai, sekmadienio vakarą patikrinę viešojo transporto stotelėje netoli Vyriausybės paliktą įtartiną lagaminą, sprogmenų nerado.

Kaip pranešė Policijos departamentas, įvykio vietoje policijos antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ išminuotojai, panaudoję vandens patranką, atidarė lagaminą, sprogmenų nerasta. Kurį laiką Vilniaus gatvėje greta Vyriausybės rūmų buvo draudžiamas eismas, jis apie 19.50 val. atnaujintas.

Policija vėliau informavo, kad lagamine buvo tik moteriški rūbai, kilimėlis voniai, smilkalai, kiti smulkūs daiktai.

Pranešimas apie netoli Vyriausybės rūmų viešojo transporto stotelėje paliktą įtartiną lagaminą gautas sekmadienį, 17 val. 42 minutės. Į įvykio vietą buvo išsiųsti „Aro“ išminuotojai, įvestas planas „Skydas“.

Įvykio vietoje budėjo gausios policijos pareigūnų pajėgos, dėl radinio Vilniaus gatvės atkarpoje laikinai uždraudus eismą susidarė didelės viešojo transporto spūstys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Kilimelis voniai.. Gal jogai, pagal kitus daiktus? Moteriske matyt ejo i joga, uzismeditavo na ir paliko stotelej netycia.. Vietoj to kad atiduot i radiniu biura, kaip senais laikais, jie visus daiktus su savo patrankom sugadino.. Vel pakazucha kazkokia..
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių