Vilniaus rajone policija šūviais stabdė įtariamuosius vagyste

  • Teksto dydis:

Vilniaus rajone policija įspėjamaisiais šūviais stabdė įtariamuosius vagyste.

Trečiadienio naktį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai Vilniaus rajone, Mickūnuose, sulaikė 3 Vilniaus rajono gyventojus. Jie išdaužė stiklą ir patekę į parduotuvę, pagrobė cigarečių bei kitų prekių.

Įtariamieji aktyviais veiksmais priešinosi vengdami sulaikymo. Vienas jų lengvai sužalojo pareigūnui ranką, tačiau buvo sulaikytas nusikaltimo vietoje, pranešė policija.

Kitiems pasipriešinusiems pavyko pasišalinti iš įvykio vietos baltos spalvos autobusiuku „VW Caravelle“, tačiau netrukus ir jie buvo sulaikyti.

Sulaikyti įtariamuosius padėjo Kriminalinės policijos nusikalstamų veikų registravimo skyriaus pareigūnai. Pagal naująjį veiklos modelį dirbę šio skyriaus pareigūnai tuomet kaip tik patruliavo netoliese ir reagavo į gautą iškvietimą, o vėliau pastiprinimui iškvietė Mobilios kuopos pareigūnus.

Autobusiuką stabdžiusiems pareigūnams teko panaudoti šaunamąjį ginklą – paleisti įspėjamieji šūviai į orą. Visi sulaikytieji ankščiau ne kartą buvo teisti už vagystes. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamieji uždaryti į areštinę.


Šiame straipsnyje: policijavagystėšūviai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių