Vilniaus progimnazijoje sumušti du mokiniai

  • Teksto dydis:

Vilniaus progimnazijoje sumušti du moksleiviai. Įtariama, kad jie nukentėjo nuo klasės draugų, pranešė policija.

Pirmadienį į Vilniaus ligoninę kreipėsi 13-metė. Medikai jai diagnozavo galvos bei akies sumušimą.

Nukentėjusioji gydoma ambulatoriškai. Nepilnametė paaiškino, kad tą pačią dieną apie 10 val. Aušros Vartų gatvėje esančioje progimnazijoje ją sumušė klasės draugė. 

Tą pačią dieną į Vilniaus ligoninę dėl galvos smegenų sukrėtimo kreipėsi 10-metis. Jis paaiškino, kad tą pačią dieną apie 12 val. 40 min. Aušros Vartų gatvėje esančioje progimnazijoje jį sumušė klasės draugas. Nukentėjusysis paguldytas į ligoninę.

Aplinkybės tikslinamos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jotautas

Jotautas portretas
Kai paauglystė linkusi į kraštutinumus, su ja bendraukime, aiškinkime. Štai paauglė iš vaikų namų stumdė mokytoją, tai ne bausti ją reikia, bet aiškinti: taip daryti nu,nu-nu, negerai. Reikia pavaišinti tokią paauglėlę tortuku, paglostyti. Jei jos klasiokai rėkavo prieš mokytoją, reikia ramiai juos nuraminti, pravesti aiškinamąjį darbą. Šiukšt! nekelti prieš juos balso, nes vis tiek neperrėksi. Juk paauglystė...

Kostas

Kostas portretas
Mano senelis buvo gimęs 1920 metais. Jis pasakojo, kad tokių neskladumų tarpukario mokyklose nebuvo. Buvo labai gerbiamas mokytojas, o mokiniai žinojo ne tik savo teises, bet ir pareigas.

Tėvas

Tėvas portretas
Daugiau dėmesio skirkime savo vaikams. Bendraukime, auklėkime, išklausykime, padėkime. Paauglystė driekiasi į kraštutinumus.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių