Vilniaus ir Šiaulių gyventojai prarado tūkstančius eurų

Šiaulių ir Vilniaus gyventojai prarado tūkstančius eurų, kai patikėjo, kad jiems skambino policijos pareigūnai ir Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos darbuotojai.

Antradienį 11.30 val. Šiauliuose, Dainų gatvėje gyvenanti 71 metų moteris į namus atvykusiam neuniformuotam ir policijos pareigūnu prisistačiusiam asmeniui atidavė patikrinti 3000 eurų.

Tą pačią dieną vilniečiai sukčiams atidavė 4250 eurų.

Apie 12.20 val. Vilniuje, Vlado Drėmos gatvėje, telefoniniai sukčiai, prisistatę FNTT pareigūnais, iš 60-metės moters apgaule išviliojo elektroninės bankininkystės duomenis ir nuo dviejų banko sąskaitų nuėmė pinigus. Nuostolis – 1600 eurų.

16.24 val. Vilniuje, Vytenio gatvėje, telefoniniai sukčiai iš 78 metų moters apgaule išviliojo 2000 eurų. Apie 17 val. iš netoliese esančios Statybininkų gatvės telefoniniai sukčiai apgaule iš kitos moters išviliojo 650 eurų.

Policija pradėjo ikiteisminius tyrimus dėl šių sukčiavimų ir ieško įtariamųjų.


Šiame straipsnyje: pinigaitelefoniniai sukčiai

NAUJAUSI KOMENTARAI

R

R portretas
Bet tie senjorai ir turtingi..Iš manęs tegul vilioja-nieko neturiu, nuo algos iki algos:)

Taigi

Taigi portretas
Kazkaip policija iesko per velai tu sukciu. Buvo atvejis , tik paskambinus 112 moteris pasake , kad nieko nebijokit , tai telefoniniai sukciai ir jei kas ateis nieko neisileiskit i namus. O kad yra padarytas kazkos skambutis i telefona jiems tai nesvarbu. Todel ir tiek daug nukentejusiu zmoniu del telefoniniu sukciu, kas kazkas nedirba savo darba laiku.

...

... portretas
Cha: "iš 60-metės moters apgaule išviliojo elektroninės bankininkystės duomenis ir nuo dviejų banko sąskaitų nuėmė pinigus..." - dabar jau nieko viliot nereikia, užtenka šalia bankinės kortelės 'pasisukiot': - KIENO naudai dirba tiek bankininkai, tiek teisininkai, tiek ir policija?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių