Vietoj tūkstančių eurų pelno – skaudus pareigūnų kirtis

  • Teksto dydis:

Kovo 7-os dienos popietę, apie 12.10 val., Vilniaus mieste, Lakūnų gatvėje, esančiame garažų masyve, Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, turėdami informacijos apie neteisėtą verslą, pasitiko į nuomojamą garažą atėjusį 36 metų vilnietį, pranešė Policijos departamentas.

Patikrinus sostinės gyventojo garažą, jame buvo rastos ir išimtos įvairių rūšių kontrabandinės cigaretės su Baltarusijos Respublikos banderolėmis. Kadangi vyriškis atėjęs prie garažo nešėsi maišą su kontrabandinėmis cigaretėmis, pareigūnams kilo įtarimas, kad tai ne vienintelis vilniečio turimas garažas. Nustatę ir patikrinę antrąjį garažą, jame pareigūnai be kontrabandinių cigarečių, rado ir išėmė įvairių rūšių stiprių alkoholinių gėrimų, kurių dalis buvo be banderolių.

Iš viso iš nelegalios apyvartos buvo išimta 130 700 vnt. kontrabandinių cigarečių, kurių bendra muitinė vertė siekia 18 694,07 eurų, taip pat buvo paimti 154 buteliai su stipriais alkoholiniais gėrimais.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Anksčiau į teisėsaugos akiratį nepatekusiam Vilniaus miesto gyventojui gresia bauda arba laisvės atėmimas iki 7 metų.


Šiame straipsnyje: kontrabandanelegali prekyba

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių