A. Valentaitę apvogęs krepšininkas D. Redikas išgirdo nuosprendį

Vilniaus miesto apylinkės teismas ketvirtadienį krepšininkui Dovydui Redikui dėl vagysčių skyrė lygtinę laisvės atėmimo bausmę ir nurodė sumokėti daugiau kaip 90 tūkst. eurų nukentėjusiai stilistei Astai Valentaitei.

Teismo atstovė spaudai Airinė Šerelytė-Skistymienė BNS pranešė, kad D. Redikas buvo nuteistas už šešias vagystes. Jam skirta trejų metų laisvės atėmimo bausmė pataisos namuose, bausmės vykdymą atidedant trejiems metams.

Jei per šį laiką D. Redikas nenusikals, realaus laisvės atėmimo jis išvengs.

Nacionalinės krepšinio lygos „Jonavos“ klube rungtyniaujantis krepšininkas taip pat įpareigotas dirbti, neišvykti iš gyvenamosios vietos miesto ribų ilgiau nei septynioms paroms be leidimo, nesilankyti lošimo namuose.

Sostinės teismas taip pat iš D. Rediko priteisė buvusiai jo partnerei A. Valentaitei 89 tūkst. 420 eurų už pavogtus papuošalus ir 4 tūkst. eurų neturtinės žalos atlyginimo.

Ši byla uždaruose posėdžiuose teisme buvo nagrinėta nuo 2017 metų vasaros.

Bylos duomenimis, D. Redikas turtą iš A. Valentaitės vogė nuo 2014 metų pabaigos iki 2016 metų vasaros.

Teismo nuosprendis per 20 dienų gali būti apskųstas apeliacine tarka. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

teisejas

teisejas portretas
ko jus čia pergyvenat - neišsilaikys ridikas trejų metų. Sės kai didelis... Bet už sužvaigždėjusių asabų nuleidimą ant žemės, prklausytų premija. Gal teismas į tai ir atsižvelgė... :)

...

... portretas
Krepšininkai - dievai; kas čia drįso dievus teist, ar nebus kaip ir Daktaro teisėjui?

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
Vista 3 st. pavage gauna 4 metus nu o cia trigubi standartai visi tikriausia patenkinti liko isam sukury dalivave. NA NER ZODZIU mastai stambus srokai vaikiski.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių