Vagys iš olimpiečio A. Kazakevičiaus automobilio pavogė vairą

Vilniuje vagys iš olimpiečio Aleksandro Kazakevičiaus automobilio pavogė vairą.

Trečiadienį apie 9.25 val. Pilaitės rajone, I. Simonaitytės gatvėje, buvo aptiktas automobilis BMW 3ER Reihe. Jo kairės pusės priekinių durų stiklas buvo išdaužtas ir iš vidaus pavogtas vairas.

Policija skelbia, kad automobilis priklauso garsiam imtynininkui A. Kazakevičiui, jis su pareiškimu dėl vagystės kreipsis vėliau, kai atvyks iš užsienio.

„Vagystę pastebėjo aplinkiniai gyventojai ir pranešė jo uošviui, nes sportininkas dabar yra ne Lietuvoje. Kaimynas pastebėjęs paskambino, tada dar žmonos tėvas papildomai pranešė policijai“, – BNS sakė Vilniaus apskrities policijos atstovas Paulius Radvilavičius.

Dar vienos mašinos vairas pavogtas Jeruzalės rajone, Rugių gatvėje. Trečiadienio rytą pastebėta, kad išdaužtas automobilio BMW 320d durelių lango stiklas ir pavogta vairas. Nuostolis ‒ 1 500 eurų.

A. Kazakevičiaus automobilį BMW gavo už bronzos medalio laimėjimą Londono olimpiadoje 2012 metais. Su šiuo automobiliu jis buvo pakliuvęs į avariją, dėl kurios teko aiškintis teisme. Sportininkui buvo pareikšti kaltinimai byloje dėl sukčiavimo ir dokumentų klastojimo siekiant gauti draudimo išmoką už per avariją apgadintą automobilį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hi hi

Hi hi portretas
Na va pan Kazakiewicz
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių