Už narkotikų platinimą vėl teks sėsti į belangę

  • Teksto dydis:

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato kriminalinės policijos pareigūnai Naujininkuose sulaikė 36 metų vyrą, pardavusį folijos lankstinuką su narkotine medžiaga asmeniui, vartojančiam narkotines medžiagas.

Pareigūnai nedelsdami atliko pirminius procesinius veiksmus ‒ kratą narkotikų platintojo namuose. Kratos metu slėptuvėje, metalinėje dėžutėje, buvo rasta 74 folijos lankstinukai su narkotine medžiaga, priemonės narkotinėms medžiagoms sverti, grynieji pinigai, įgyti nusikalstamu būdu, pranešė policija.

Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu, taip pat neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Ir narkotikų platintojas, ir narkotinių medžiagų įsigijęs asmuo sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Narkotines medžiagas platinęs vyras ‒ policijai gerai žinomas, jis anksčiau yra teistas ne tik už narkotinių medžiagų platinimą, bet ir už labai sunkų nusikaltimą – nužudymą. Asmuo beveik trečdalį gyvenimo praleido įkalinimo įstaigose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių