Švirkštą ir narkotikų kaliniui atnešė žmona

  • Teksto dydis:

Vilniaus pataisos namų trumpalaikių pasimatymų patalpų tualete Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai rado juodos spalvos paketą, įtariama, su narkotinėmis medžiagomis.

Pakete buvo 7,4 gramo neaiškios kilmės miltelių, kaip įtariama, narkotinės medžiagos, taip pat medicininis švirkštas.

30-metė įtariamoji, norėjusi perduoti paketą nuteistam vyrui, uždaryta į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę, pranešė Kalėjimų departamentas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.

Dar vienas tyrimas pradėtas laisvėje sulaikius nuteistąjį.

Pirmadienio vidurdienį Vilniaus pataisos namų Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai, vykdydami tarnybinę operaciją, su Apsaugos ir priežiūros skyriaus bei Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato 3-iojo policijos komisariato pareigūnais, sulaikė nuo jų sprunkantį nuteistąjį.

Jam suteikta teisė išvykti be sargybos ar palydos už pataisos įstaigos teritorijos ribų, darbo metu savavališkai pasišalinusį iš darbo vietos.

Nuteistasis sulaikytas panaudojus specialiąsias priemones bei kovinių imtynių veiksmus.

Pareigūnai nustatė, kad vyras iš laisvėje esančių asmenų prie Gariūnų turgavietės įsigijo, kaip įtariama, narkotinių medžiagų.

Vilniaus pataisos namų pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių