Sulaikyti automobilių dalių vagystėmis įtariami asmenys

  • Teksto dydis:

Nusikaltimus nuosavybei tiriantys Vilniaus apskrities policijos kriminalistai sulaikė sulaikė du vyrus, įtariamus automobilių dalių vagystėmis.

Pastaruoju metu sostinėje padaugėjo automobilių dalių vagysčių ‒ buvo vagiami veidrodėlių stikliukai, atstumo jutikliai, automobiliuose palikti daiktai: vaizdo registratoriai, mobiliojo ryšio telefonai ir kt.

Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, gavę duomenų apie asmenis, vykdančius tokio pobūdžio vagystes sostinėje, trečiadienį Vilniaus senamiestyje sulaikė du ne kartą už vagystes teistus asmenis. 33-ejų ir 39 metų vyrai policininkams įkliuvo, kai tik pavogė automobilio BMW veidrodėlius.

Įtariama, kad šie asmenys įvykdė daugiau kaip 10 nusikaltimų, šių nusikaltimų metu buvo apvogtos transporto priemonės ar pavogti jose esantys daiktai.

Kratų metu pas įtariamuosius rasta, įtariama, nusikalstamu būdu gauti daiktai.

Dėl vagysčių atliekamas ikiteisminis tyrimas, artimiausiu metu bus sprendžiamas kardomosios priemonės ‒ suėmimo jiems skyrimo klausimas.

Atliekant šį ikiteisminį tyrimą, sulaikytas dar vienas 41 metų vyras. Jis iš įtariamųjų įsigydavo vogtus daiktus. Šis asmuo patrauktas baudžiamojon atsakomybėn dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo arba realizavimo.

Pareigūnai prašo nukentėjusiųjų, atpažinusių pas įtariamuosius surastus daiktus, kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 3-iojo skyriaus vyriausiąją tyrėją Viktoriją Meščiariakovą, tel. (8 5) 271 8273, ir vyresnįjį tyrėją Gediminą Baranauską, tel. (8 5) 271 8627.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių