Plėšiko laimikis – dešimtys grandinėlių

  • Teksto dydis:

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos neuniformuoti pareigūnai, dirbdami pagal kryptingai organizuotą policinę priemonę dėl auksinių grandinėlių plėšimų viešosiose vietose, per paskutines dvi savaites sostinėje su įkalčiais sulaikė du asmenis. Nežiūrint į šiuos sulaikymus, auksinių grandinėlių plėšimų viešosiose vietose nesumažėjo.

Suintensyvinus aplinkiniams nematomų pareigūnų darbą, liepos 7 d. apie 15 val. 40 min. prie „Sietyno“ viešojo transporto stotelės su įkalčiais buvo sulaikytas K. P. (gimęs 1992 m.). Šis, ankščiau ne kartą teistas, vilnietis, važiuodamas 16-o maršruto troleibusu, nusižiūrėjo pilietę su auksine grandinėle ant kaklo – troleibusui sustojus, staigiai nuplėšė grandinėlę ir pro atviras troleibuso duris iššoko į gatvę.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, sugebantys būti nematomais ne tik piliečiams, bet ir nusikalsti linkusiems asmenims, tuoj pat sulaikė įtariamąjį K. P., pas kurį ir buvo rasta pagrobta grandinėlė.

Įtariamasis pristatytas į Vilniaus miesto penktąjį policijos komisariatą, pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pareigūnai turi duomenų, kad šis vyras per daugiau nei mėnesį padarė daugiau nei 20 grandinėlių plėšimų Karoliniškių, Viršuliškių, Pašilaičių ir kituose sostinės rajonuose, todėl prašo piliečius, nukentėjusius nuo šio įtariamojo ar turinčius duomenų apie jo nusikalstamą veiką, kreiptis į Vilniaus miesto penktąjį policijos komisariatą telefonu (8 5) 271  6452 arba į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą telefonu (8 5) 271 6053.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių