Sostinės gatvėse – skaudūs smūgiai pėstiesiems

  • Teksto dydis:

Per trečiadienį sostinėje įvykusias eismo nelaimes nukentėjo ne vienas pėsčiasis.

Kaip pranešė Vilniaus policija, rugsėjo 27 d. apie 6 val. 48 min. Vilniuje, V. Grybo g. ir P. Rimšos g. sankryžoje, automobilio „Mercedes Benz“ vairuotojas, gimęs 1986 m., sukdamas į kairę, nepraleido per gatvę ėjusios pėsčiosios, gimusios 1953 m., ir ją partrenkė. Nukentėjusioji dėl gaktikaulio šaknų ir kryžkaulio lūžių paguldyta į Vilniaus ligoninę.

Taip pat trečiadienį, tik jau kitoje sostinės vietoje, nukentėjo dar viena pėsčioji. Apie 7 val. 56 min. Vilniuje, Galvės ir J. Tiškevičiaus g. sankryžoje, automobilio „Toyota RAV 4“ vairuotojas partrenkė degant draudžiamam šviesoforo signalui per gatvę bėgusią pėsčiąją, gimusią 1996 m., kuri dėl kairio šono sumušimo ir nubrozdinimo, nosies lūžimo paguldyta į Vilniaus ligoninės stebėjimo palatą.

Solidaus amžiaus moteris dėl smegenų sutrenkimo atsidūrė ligoninėje. Rugsėjo 27 d. apie 13 val. 21 min. Vilniuje, Genių g., namo kieme, automobilio „Opel Astra“ vairuotojas, gimęs 1936 m., važiuodamas atbulas, partrenkė ir sužalojo pėsčiąją, gimusią 1936 m., kuri dėl smegenų kontuzijos paguldyta į Vilniaus ligoninę.

Sankryžoje susidūrus automobiliams nukentėjo trys žmonės. Policija pranešė, kad rugsėjo 27 d. apie 11 val. 12 min. Vilniuje, Laisvės pr., Narbuto g. ir Pilaitės pr. sankryžoje, automobilis „Toyota Rav 4“, vairuojamas moters, gimusios 1957 m., susidūrė su automobiliu „Toyota Avensis“, vairuojamas moters, gimusios 1953 m. Automobilio „Toyota Avensis“ vairuotoja dėl kairio kelio sumušimo, dešinės pusės 2-ojo šonkaulio lūžio, kartu važiavęs keleivis dėl krūtinės ląstos sumušimo bei automobilio „Toyota Rav 4“ vairuotoja dėl dešinio peties ir dubens sumušimų gydosi ambulatoriškai.


Šiame straipsnyje: avarijapėstieji

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių