Seimo narys J. Imbrasas pateko į avariją

  • Teksto dydis:

75-erių metų Seimo narys Juozas Imbrasas sekmadienį vakare Vilniuje pateko į avariją, pranešė portalas delfi.lt.

„Važiavau Mokyklos gatve, mano gatvė buvo pagrindinė. Važiavome su žmona ramiai šnekučiuodamiesi, buvome užvažiavę į svečius. Išvažiavau tik į gatvę, važiuoju Jeruzalės link. Iš dešinės pusės yra tokia Miežių gatvė ir toks nuolydis į tą gatvę. Tik žiūriu - „tūūūū“ atlekia automobilis didžiuliu greičiu, aš ant stabdžių. Bet, žinote, mašina 2 tonas sveria... Važiavome gal 40 kilometrų per valandą greičiu, taip negreitai, nes mes tik išvažiavom. Bet kai didžiuliu greičiu atlėkė, žmona tik sušuko iš išgąsčio, aš stabdžiau ir bambtelėjau į priekinį ratą“, - sakė J. Imbrasas.

Anot jo, po avarijos kitas vairuotojas pasišalino. Pranešama, kad politiko žmonai iškviesta greitoji medicinos pagalba.

Policija pranešė, kad su Seimo nariu susidūrusio BMW vairuotojas buvo girtas (nustatytas 1,83 prom girtumas), neturėdamas teisės vairuoti.

BWW, išvairuodamas iš šalutinio kelio į pagrindinį, neužleido kelio pagrindiniu keliu važiuojančiam J. Imbraso „VW Toureg“, automobiliai susidūrė ir BMW pasišalino iš eismo įvykio vietos. Toliau vairuodamas BMW ir važiuodamas atbulas, atsitrenkė į Miežių g. namo tvorą ir ją apgadino. Eismo įvykio metu apgadinti abu automobiliai ir tvora, nukentėjusiųjų nėra.


Šiame straipsnyje: avarijanelaimėsJuozas Imbrasas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių